Kommentelőt jelentett fel a polgármester

2010. július 21. 16:40

Cservenák Pál Miklós több fórumozót és az oldal üzemeltetőjét is feljelentette. A mezőberényi településvezetőnek egy fotómontázzsal voltak problémái.

2010. július 21. 16:40

Fórumozókat, illetve az oldalt üzemeltetőjét jelentette fel a mezőberényi polgármester egy, az oldalon megjelent kép miatt. A képet egy felhasználó linkelte be. A kép felirata: Diktátorok.  A képen a polgármester terül el (tv interjú közben). A háttérben Hitler és Sztálin arcképével. Cservenák Pál Miklós szerint őt olyan diktátorokhoz hasonlítják mint a háttérben levő arcképeken levők, holott ő csak a maga szemétdombján diktátor.

Az első tárgyalás július 20.-án volt. Ekkor a polgármester képviselője kérte a bíróságtól, hogy a képfeltöltő IP címe alapján állapítsa meg feltöltő személyét és kötelezze őt ötszázezer forint nem vagyoni kártérítés megfizetésére. Mindez a jogtalanul kinevezett igazgatónő ügy folytatása amiért a fórumozók nem hajlandóak eltűrni - és ezt szóvá is teszik a fórumon -  a polgármester diktatórikus uralmát. Mezőberényben nem ez az első ilyen eset: 2008-ban az igazgatónő 18 kommentelőt jelentett fel.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2010. július 21. 17:27
Mit jöttök ilyen hírrel?! (Bezzeg a hírcsárdás!) Azt vágjátok, hogy a WPnek küldött válaszlevél előtt megnézték az impresszumot, hogy nem vicclap-e az említett? :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!