European Voice: Az EU-nak rendre kellene utasítania Magyarországot

2012. március 28. 08:22

A Human Rights Watch Kelet-Európával foglalkozó szakértője szerint az Európai Tanácsnak is támogatnia kellene a hazánk elleni büntetéseket.

2012. március 28. 08:22

Az Európai Uniónak határozottan rendre kellene utasítania Magyarországot – írta a European Voice-on Lydia Gall, a Human Rights Watch Kelet-Európával foglalkozó szakértője. A cikk felsorolta az EU és Magyarország közötti vitás pontokat: főként a médiatörvényt és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságot kritizálta „átláthatatlansága, túlzott hatalma és a politikai kinevezések rendszere” miatt – idézi az írást a Médianéző.

A szakértő szerint az Európai Tanácsnak – amely Angela Merkelt leszámítva eddig nem nyilatkozott – is támogatnia kellene a hazánk elleni büntetéseket.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obulus
2012. március 28. 11:52
" főként a médiatörvényt és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságot kritizálta „átláthatatlansága, túlzott hatalma és a politikai kinevezések rendszere” miatt" Csak a Fidesz!
lavor
2012. március 28. 09:42
Human Rights Watch....nem inkább Gestapo, vagy NKVD?
Antigoné
2012. március 28. 09:39
Európa én is vagyok. Ez a szervezet nem az én hangom, kérem, foglalkozzanak a görögökkel, a francia rasszizmussal vagy a németországi muzulmánokkal. Hagyjanak minket békén!
ZolieM
2012. március 28. 09:30
Most legalább mindenki számára világossá válik, hogy mivé is lett az EU ahelyett, aminek megálmodták anno.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!