Csatáry őrizetben

2012. július 19. 09:54

Őrizetbe vette az ügyészség a 97 éves Csatáry Lászlót, aki vallomást tett. A férfi tagadta, hogy bűnös lenne, de azt is mondta, hogy parancsra tette, amit tett.

2012. július 19. 09:54

Csatáry László vallomásából kiderült, hogy jelenleg is antiszemita. Bűnösségét tagadja, menekülni viszont nem akar. Efraim Zuroff, a Simon Wiesenthal Központ vezetője örül a megtett lépéseknek és reméli, hogy innentől felgyorsulnak az események. Csatáry Lászlót 15 ezer zsidó deportálásért lehetett felelős a második világháborúban. Túlélők szerint korbáccsal verte a zsidókat és nem engedte, hogy a marhavagonok oldalára lyukat vágjanak, hogy az emberek levegőt kaphassanak.

Összesen 266 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barom segédmunkás
2012. július 20. 11:03
Ja és a mocskos tetűhintás Zuroff most még nagyobb bakot lő mint Képíró esetében, bár neki a lényeg a talmud alapja a felsőbbrendűség és a gyűlölet!!!
antioxi
2012. július 20. 08:19
"...ma is antiszemita..." Ez önmagában nem büntethető - sőt. Kell-e mindenkinek szeretnie a zsidókat? Nem, mivel sok ok nincs is rá. Aki birálja/kritizálja a zsidókat az "természetes" antiszemita. Ennyi. Csatáryt kizárólag törvényes és objektiv biróság itélheti el - mint minden embert. A mai magyar biróság alatt a padló "balra" lejt, nem objektiv. Ezért kell lecserélni a múlt biráit minél előbb.
Theorba
2012. július 20. 07:49
Semleges észrevétel: @Kozmokinetični kabinet hozzászólásai elérhetetlenek.
OrangeOrder
2012. július 19. 23:07
Sosem utáltam a zsidókat. De amit most a cigánymosdatással meg Csatáryval csinálnak, az kezd elgondolkodtatni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!