Washingtonban tárgyal Navracsics Tibor

2013. január 30. 07:52

Az amerikai külügyminisztériumban és a kongresszusban folytatott kedden megbeszélést Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, igazságügyi miniszter.

2013. január 30. 07:52

A külügyminisztériumban tárgyalópartnere Philip Gordon, a tárca európai és eurázsiai ügyekért felelős államtitkára volt. Navracsics Tibor eszmecserét folytatott Ben Cardin szenátorral, az amerikai kongresszus Helsinki Bizottságának társelnökével is.

A magyar miniszter a nap folyamán látogatást tett az Egyesült Államok Holokauszt Emlékmúzeumában, és a kongresszusban részt vett a Lantos Emberi Jogok-díj átadási ünnepségén. Az elismerést ezúttal Csen Kuang-cseng kínai jogvédő aktivista kapta meg.

Navracsics Tibor hétfőn kezdődött hivatalos programja három napig tart az amerikai fővárosban, ennek során hivatalos tárgyalásai mellett több előadást is tart.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2013. január 30. 11:27
Tibi-bá! A szőnyegszélén meddig várakoztál?
csadtoselemér
2013. január 30. 10:07
A külügyminisztériumban tárgyalópartnere Philip Gordon. És a mi Rákaynk és Bajnaink már smafu? Minek ezért Wahingtonba menni? :)
tarackos
2013. január 30. 09:39
Nocsak, naponta jár már eligazításra Tibike? Tegnap az ET-nek hátrált meg ma meg a gringóknak fog?
StG
2013. január 30. 08:45
Nemistudom, a Külügyminisztérium közben megszűnt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!