Magyarországra érkezett az ír gázoló, hogy megkezdje büntetését

2014. január 13. 19:18

Repülővel érkezett Budapestre Francis Ciarán Tobin, aki közel 14 éve Leányfalun két gyermek életét követelő balesetet okozott. Az ír gázolót a repülőtéren őrizetbe vették, és hamarosan visszatérhet Írországba, hogy letöltse büntetését.

2014. január 13. 19:18

Csaknem 14 évvel a Leányfalun történt, két gyermek halálát okozó baleset után megkezdi büntetését Magyarországon, egy budapesti büntetés-végrehajtási intézetben az ír gázolóként ismertté vált Francis Ciarán Tobin – jelentette be Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter hétfőn.

A tárcavezető hozzátette: Tobint a kora esti órákban vették őrizetbe a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A korábbi megállapodás alapján abban az esetben, ha kérelmezi, hogy büntetését Írországban tölthesse le, már pénteken megindul az erre vonatkozó eljárás, és január 17-én elhagyhatja Magyarországot, hogy hazájában folytassa büntetésének letöltését.

A rögtönzött sajtótájékoztatón Zoltai Bence, a két elhunyt gyerek édesapja azt mondta: Tobin fő büntetése az volt, hogy éveken keresztül nem tudott megszabadulni ettől az ügytől, most azonban lezárhatja életének ezt a hosszú, nehéz időszakát.

Összesen 207 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Maddox
2014. január 14. 11:23
Abban igaza van, hogy fölösleges a börtön. Ugyanis a gyermekgyilkosokat ki kéne végezni. Ráadásul ez a muki úgy menekült el a felelősségvállalás elől, mint annak a rendje. Abszolút antiszociális létforma.
csuka
2014. január 14. 10:50
Navracsicska elégedetten dőlt hátra, megint szórt egy kis homokot a birkák szemébe.
morog
2014. január 14. 00:02
Jaj de jó, hogy ez a 3 ütődött egymással van elfoglalva. Bár hutti még hiányzik innen, hogy elérjétek az igazi színvonalat.
6qwasyx
2014. január 13. 21:18
Hévízre, Zalakarosra is elviszik ezt a derék írt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!