Vajon hogyan szavazott ma a Magyar Választópolgár?

2014. május 25. 18:49

Hát szeretnénk mi is úgy, hogy az ország valamit dönt magáról, hát na. Az Örök Magyar Választópolgár örök válaszai.

2014. május 25. 18:49

Riporter: Miért tartották fontosnak, hogy eljöjjenek ma szavazni?

A Választópolgár: Hát azért tartottuk fontosnak, hogy hát legalább minekünk is fontos legyen, őknekik is fontos legyen, hát valamit csak az életért csak csináljunk valamit.
 
Riporter: Hogyan tájékozódott a jelöltekről, tehát hogy hozta meg a döntését, mennyire vett részt aktívan a kampányban?
A Választópolgár: Aktívan? Hát azér, mer én csináltam félig, és hogy hát szeretném én is úgy, hogy az ország valamit dönt magáról, hát na, valamit dönt magáról az ország, hogy hát ők, hogy hát.
 
Riporter: A barátaival mennyire volt fontos téma mostanában a választás? Vagy ismerőseivel, családjával?
Igrin József: Hát most mit mondjak magának? Hát fontos volt ez a választás, mármint nem volt fontos volt, mert megmondom őszintén, hogy hát, hmmm, mit mondjak magának, nem olyan fontos volt ez a választás, mert jelenleg hát mit mondjak magának? Öbööö…egyik párt a másik. De szeretnék erre jutni, hogy hát legyen valami.
 
Riporter: De mennyire beszéltek róla az ismerőseivel, mielőtt eljöttek volna szavazni, hogy hogy lenne jobb?
A Választópolgár: Én nem beszéltem szóval az ismerőseimmel, de megbeszéltem, hát úgy, hogy mindenki arra szavaz, amit akar. Én erre a pártra szavaztam, őszintén megmondom, nem mondom meg most, mert nyilván nem nyilvános, mert nem szabad, mert kampány van, úgyhogy hát öeeee, nem tudom én se.
 
Riporter: Mitől van az, hogy az emberek nem vállalják fel még tizenhat évvel a rendszerváltás után sem, hogy kire szavaznak?
A Választópolgár: Hát szerintem félnek tőle. Mert, nézze, én is, szerintem félnek tőle. Hogy hát mit vállalnak. Szerintem félnek attól, hogy hát, óóóó hát, félnek attól, hogy hát ezt vállalják, azt vállalják, de hmmmm, nem tudom, most jelenleg nem tudok nyilatkozni annyira magának most jelenleg.
 
Lejegyezte: Szarazene tumblr.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VerdbenekhyKeményFarkas
2014. május 26. 10:44
Magyarország! Én - így szeretlek...
=nessuno=
2014. május 25. 22:43
Zakác, meg a pájinka...na meg a tisztelet. :))))
tapsihapsi
2014. május 25. 21:22
TIPIKUS POLITIKUS! Beszél egy órát és nem mond semmit... :DDD
basatu
2014. május 25. 19:46
Baxtak elmenni szavazni,azaz nem az a kérdés hogy hogyan szavaztak,hanem az hogy miért nem szavaztak?Mellesleg az EU majd nem náci parlamentjébe Magyarország egy kis hányada valódi nácikat delegál!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!