Csaknem négyezerrel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 101 beteg

2020. november 11. 10:05

6352 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 473-an vannak lélegeztetőgépen.

2020. november 11. 10:05
null

3945 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 122 863 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma, írja a koronavirus.gov.hu. Elhunyt 101 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 2697 főre emelkedett, 28 808-an pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 91 358 fő. Az aktív fertőzöttek 24, az elhunytak 27, a gyógyultak 28 százaléka budapesti. 6352 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 473-an vannak lélegeztetőgépen.

Egész Európában, a szomszédos országokban és Magyarországon is exponenciálisan nő a fertőzöttek száma, egyre többen igényelnek kórházi ellátást. A járvány megállítani nem lehet, a cél a járvány lassítása. Miután a parlament kedden megszavazta a rendkívüli jogrend meghosszabbítását, a kormány kihirdette az újabb védelmi intézkedéseket. Ezek célja, hogy csökkentsük a koronavírus megbetegedések számát és a kórházakra nehezedő terhet – fogalmaz a portál.

(koronavirus.gov.hu)

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Barna_Public
2020. november 11. 20:20
ott van a link, hogy tanulmányozhasd és az euromomo rendszeresen láthatod, hogy a tavaszihoz képest jelentéktelen a járvány felfutása, olaszhonban és a belgáknál van erősebb megemelkedett halálozás, pandémiáról nem lehet beszélni, ha olyan edukált természettudód vagy, akkor mondd meg, miért nincs 200 millió halottunk, mert a spanyol nátha 4x kisebb populációban 50 millió embert vitt el továbbra is kételyeim vannak a motivációdat illetően a nagy cégek jól fizetnek, a hatalmuk akkora, hogy orbán tökét is szorongatják, hallottál már a Great Barrington Declaration-ről? Felelős természtudósok, egészségügyi szakemberek, tényeken alapuló orvoslástan űző brit szakemberek etc. egybehangzóan állítják, hogy a lezárása az országoknak, az élet bénítása több kárt okoz mint a vírus az fiatal és a felnőtt korosztályban, csak az időseket kellene fokozottan védni, a többi korosztályban az impakt az influenzánál is alacsonyabb vagy kijössz a fényre, vagy tovább hemperegsz a szarban, miközben vetítik neked a nagy pandémia valóságsót bár a válaszod után is fenntartom, hogy csak egy megbízott rohadék ügynök vagy, aki mások félelmén hízlalja a bankszámláját, és láttam más szarembert eleget, ahhoz hogy tudjam, ohne Genieren
hunnia
2020. november 11. 19:14
Teljesen egyet értek. Most bezárták az éttermeket szükségböl. Ha idejében meghozták a szigorú védekezési szabályokat, most az éttermek nyitva lehetnének, és a gazdaság szabadabb lenne.. Ez most olyan, hogy kinyitjuk a csapot, bezárjuk a csapot stb. Sokkal jobb ha a "viz" (át tett értelemben), egyenletesen foly.
Barna_Public
2020. november 11. 16:14
ja, a kakasok is szorgalmasan kukkorékolnak és azt hiszik, hogy azért kel fel a nap nézd meg svédoszág példáját https://www.youtube.com/watch?v=mboEkVl9ooc vagy naiv vagy, vagy bérkommentelő, és egy adag ócska panel oda van készítve a laptopodon, hogy bemásold, hogy fokozd a nemzetközi helyzetet látva sok szar alakot hosszú életemben, tudom, hogy nem hánysz magadtól, ahogy egy disznó sem gondolja, hogy ő szarban hempereg
BossN
2020. november 11. 13:02
Megynyugtató a tendencia Lefelé mennek a számok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!