Karácsony embere Dobrevet támogatja Márki-Zay helyett

2021. október 10. 16:40

Erőss Gábor, a Párbeszéd elnökségi tagja nem ért egyet pártja elnökével, szerinte a DK politikusa jobb lenne az országnak.

2021. október 10. 16:40
null

A Párbeszéd elnökségi tagja is Dobrev Klárát támogatja az előválasztáson. Erőss Gábor mindezt a Facebookon tudatta követőivel. A politikus döntését indokolva úgy fogalmazott, 

„Karácsony-árva zöld-baloldali vagyok én is, mint sok százezren. Tudom, hogy Karácsony Gergely őszintén hiszi, mint oly' sokan, hogy csakis Márki-Zay Péter lehet az, aki legyőzheti Orbán Viktort. Kutyaharapást szőrével, jobboldalit jobboldalival. Úgy, hogy mögötte áll a baloldal. Lehet, hogy igaza van.

Úgy véli, a magyarok jólétet, és még inkább: létbiztonságot, ér- és nyugdíjemelésre szeretnének. „Nem még több migránsozásra, outingra és atyai pofonra vágynak (immár »baloldalról«)” – utalt az emlékezetes interjúra, amelyben Márki-Zay elmondta, hogy előfordult, hogy dühből pofozta meg kisgyerekét.

Erőss közölte, a családi adókevezmény haszonélvezőjeként is úgy gondolja, „a minden gyermek után járó családi pótlékot kell duplájára emelni, nem pedig a felső középosztály adókedvezményeit védeni”. Mindezt meg is indokolta: 

A választás ugyanis szerinte a kistelepüléseken fog eldőlni, és oda a jólét, a gondoskodás, a létbiztonság ígéretével és programjával kell menni kampányolni.

Nem pedig a családi adókedvezménnyel, mert akkor elkergetik őket.

Felidézte, hogy 12 éve, LMP-politikusként a „2010 előtti világgal szemben” állt, de 2012-re nyilvánvalóvá vált számára, hogy

ezért vált a Fidesszel szembeni összefogás részévé. Végül közölte, bárki nyeri az előválasztást, azt támogatja, de szavazni Dobrevre fog.

Kép: Erőss Gábor Facebook oldala

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Korn
2021. október 11. 07:41
„a Fidesz mindennél pusztítóbb és gonoszabb” Igen, a fidesz gyűlöletet is kelt, ráadásul kettéosztja az országot, igaz te barom?
Zsolt75
2021. október 10. 22:48
Jájdejó! Lesz csáládi emelés! Nem kell dógozni, elég b.szni!
kozmosz
2021. október 10. 22:12
Tipikus Dob utcai karakterpofa.
alkaloidablog
2021. október 10. 22:05
"...a minden gyermek után járó családi pótlékot kell duplájára emelni..." Ez ma 12 000,-Ft emelést jelentene. Egy fizikai munkás napi bérének a fele. Vagy annál is kevesebb. És nem ég a pofájuk azoknak akik ezzel a havi 12 000-el házalnak. Hogy fordulna fel mind.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!