2024-ben is lesz CPAC Budapesten

2024. január 12. 07:53

Az Alapjogokért Központ idén is Magyarországra hívja a legfontosabb jobboldali személyiségeket.

2024. január 12. 07:53

Idén április 25-én és 26-án rendezi meg újra, harmadik alkalommal az Alapjogokért Központ a legnagyobb nemzetközi konzervatív seregszemlét, a CPAC Hungary-t, ahová a világ legismertebb jobboldali vezetői, kutatói és véleményvezérei látogatnak el. A rendezvény főszónokának ebben az évben is Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét kértük fel – írta Szánthó Miklós az Alapjogokért Központ főigazgatója. 

Központ vezetője szerint 2024 nem lesz eseménymentes:

Sorsfordító választások lesznek Európában és az USA-ban is, ma soha nem látott veszélyekkel nézünk szembe.”

A főigazgató videóüzenetében ezzel összefüggésben elmondta: a budapesti CPAC-en az „egész Európából, sőt, a világ minden tájáról érkező szövetségeseinkkel sikerre visszük a jobboldal nemzetközi forradalmát: woketalanítunk, aztán lecsapoljuk a mocsarat, hogy visszavegyük Brüsszelt és visszahódítsuk Washingtont is!”

A CPAC Hungary-t korábban 2022-ben és 2023-ban rendezte meg az Alapjogokért Központ Budapesten: a korábbi években az „Isten, haza, család” hármasegységén, illetve a nemzeti jobboldali erők összeszervezésén („Együtt erő vagyunk!”) volt a hangsúl – közölte az Alapjogokért Központ. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Alapjogokért Központ

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hillary Clinton bázisdemokrata
2024. január 12. 09:52
A CPAC-et Soros és Zuckerberg is finanszírozza. Ennyit erről: https://www.readcontra.com/p/the-soros-zuckerberg-and-koch-money https://m.kuruc.info/r/2/256242/
makapaka2
2024. január 12. 09:36
Hajrá! Szükség van rá!
Hillary Clinton bázisdemokrata
2024. január 12. 08:53
A CPAC-et egyetlen kifejezéssel össze lehet foglalni: fanatikus cionizmus jobbos köntösben
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!