Kovács Zoltán helyretette a magyar börtönben raboskodó antifa nő édesapját

2024. április 04. 17:24

Édesapaként talán érdemes lenne elgondolkodni, hogy hogyan keveredhet újra egy ilyen ügybe a lánya – fogalmazott az államtitkár.

2024. április 04. 17:24
null

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Magyarország tekintélyének, becsületének és intézményrendszerének megvédése kötelességünk – ezzel a beharangozóval reagált Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár az olasz antifasiszta apjának „megalapozatlan vádaskodására”. Roberto Salis azt állítja, hogy kínozták a magyar börtönben lányát, Ilariat, aki egy radikális baloldali szervezet tagjaként ártatlan emberek megtámadásáért érkezett az országba.

Kovács Zoltán Facebook-videón reagált az apuka szavaira: „Az elmúlt hetekben egy új politikai támadás-és gyalázkodássorozat indult el Magyarország ellen”. Kovács azt is hozzátette, hogy Roberto Salis tette politikai témává a saját lánya ügyét, most pedig csodálkozik azon, hogy ezekre a megalapozatlan vádakra politikai válaszok születnek. 

Édesapaként talán érdemes lenne elgondolkodni, hogy hogyan keveredhet újra egy ilyen ügybe a lánya, hiszen nem előzmények nélkül való ez az ügy sem, korábban is voltak érintettségei a hölgynek. Ne felejtsük el, hogy rendkívül súlyos bűncselekményről van szó, amelynek a büntetési tételei is rendkívül súlyosak a magyar jogrendszerben. 

Amikor pedig politikai vádakat fogalmaznak meg ellenünk, ne csodálkozzon senki azon, hogy politikusok fognak kiállni megcáfolni ezeket a vádakat, hiszen Magyarország tekintélyének, becsületének, az intézményrendszer, ez esetben a bíróságok függetlenségének a megvédése kutya kötelességünk”

 – fogalmazott az államtitkár. 

A videót itt tekinthetik meg:

 

 

 

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:50
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­­ö­g­­­ö­­­s­­ ­l­­á­­­n­­­y­­­o­­k­­­ ­v­­á­­­r­­n­­­a­­­k­ ­­­r­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Kaszas39
2024. április 05. 06:02
Rajtam múlna a lányát úgy verném össze mint ahogy ők az ártatlanokat, utána vissza adnám az apjának hogy ápolja és etesse ő. Az olaszok mindig is egy takony gerincű szar szemét népség volt. Gazdaságilag egy rom halmaz Olaszország ezért vannak kiszolgáltatva az EU-nak.
Felhasználo74
2024. április 05. 02:50
Jaaa akkor ez terrorista értem én az orosz módszert javasolnám hogy ténylegesen valós legyen amit állít 😁Ne keljen már külön vizsgálóbizottságot felállítani hogy kiderüljön hazudik 😁😁😁
2024. április 04. 23:40 Szerkesztve
"koronaszepe ➜ Infidel ápr04. 21:45 • A helyzet az, hogy toporzékolhat bárki bármennyire a büntetését itt fogja letölteni ez a pszichopata... • A helyzet az, hogy a fiatalember, aki előre megfontolt szándékkal egy fejszével verte szét egy alvó társa fejét - baltás gyilkos néven híresült el -, sem itt töltötte le a büntetését, sőt, ha jól tudom le sem töltötte!" Tényleg nem érted a különbséget? :DDD Mivel a baltás gyilkos esetében a helyszínen kívül nem volt magyar vonatkozás, miért kellett volna a mi adónkból évtizedekig etetni, őrizgetni itt a gyilkost? Mi elvégeztük a ránk vonatkozó feladatokat, jogszerűen jártunk el a kiadatást illetően is, innentől kezdve aztán nem a mi dolgunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!