Orbán Viktor elmondta, mi Karácsony Gergely hibája

2024. április 27. 14:19

A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke.

2024. április 27. 14:19
Orbán Viktor; Szentkirályi Alexandra

Nyitókép forrása: Facebook

 

Orbán Viktor Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelölt oldalán részt vett a jelöltek és az aktivisták eligazításán az V. kerületi Fidesz-irodában, ahol elmondta: a budapesti Fidesznek azon kell dolgoznia, hogyan lehet a nemzet fővárosából a legtöbbet kihozni, a kormánnyal összefogva. Erről tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

Nagy célokat kell megfogalmazni, nagyon sokat kell dolgozni és végül győzni fogunk

– hangoztatta Orbán.

Karácsony Gergely igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség, ami miatt most szenved a város

– tette hozzá.

Orbán Viktor, Szentkirályi Alexandra és a belvárosi fideszesek ezután átsétáltak az Ibolya presszóba, ahol a Fidesz elnöke egyetemista diákéveiről, a helyhez kötődő emlékeiről mesélt.

 

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gullwing
2024. április 28. 17:42
Látom ez a tomfasz, már megint szopni jár ide. 🤣🤣🤣🤣
Gullwing
2024. április 28. 17:41
Az a hibája hogy élve született.
Tommaso
2024. április 28. 16:17
atti64 egy durva, erőszakos ősember. Azt irja, "A HAJÁNÁL FOGVA HUZNÁM BE a BARLANGOMBA EZT a FIDESZES FÖPOLGÁRMESTER JELÖLT ASSZONYSÁGOT"
Tommaso
2024. április 28. 16:14
FOSIK a FIDESZ, hogy kiakolbólintják őket a hatalomból. Ezért jelenik meg a hazug lakájmédiájukban NAPONTA 20-25, Magyart és a Magyarokat mocskoló, rágalmazó cikk. HA Magyar P. baloldali lenne és /vagy csak a baloldalról szerezne szavazatokat, akkor a FIDESZ (mivel ez az érdeke) HAGYNÁ, hadd szerezzen. Tehát a rezsimpropaganda EBBEN IS HAZUDIK.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!