Tank miatt állt le a forgalom a Déli pályaudvarnál

2024. április 18. 08:05

A legmodernebb Leopard harckocsi lehetett a „tettes”.

2024. április 18. 08:05

Nyitókép: a magyar hadsereg egyik új Leopard 2A7 típusú tankja. Fotó: Magyar Honvédség

A Blikk arról ír, hogy tankok miatt állt a forgalom Budapesten az este. Hozzáteszik: egy meglepő jelenet zajlott a Déli pályaudvar környékén, 22 óra körül, ugyanis katonai konvoj haladt el a pályaudvar mellett, hangos szirénázás kíséretében.

Mint kiderült, egy páncélost hoztak, a honvédség által nemrégiben újonnan vásárolt 

PzH 2000-es önjáró löveget és egy harckocsit, ami a lap olvasójának a videója alapján a Magyar Honvédség sztártankja, az új Leopard lehetett

A konvoj elhaladásáig hangosbemondón kértek türelmet, tudjuk meg. Ahogy többször megírtuk, a csúcskategóriás lövegeket és harckocsikat az elmúlt években vásárolta a Magyar Honvédség egy páratlan haderőfejlesztés részeként.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:43
🍓 ️ ­A­­ ­­d­ö­­g­ö­s­­ ­­­l­á­­n­­­y­­o­­k­­ ­­v­á­­r­n­a­­­k­­­ ­r­­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­𝗨­­­𝗡
akkor ki
2024. április 18. 19:52
Gondolom a libsik elkotortak a légópincékbe. Ne bújjatok el galambjaim, Orbán bácsi hozott nektek demós tankot arra az esetre, ha rosszak lesztek, ilyenek driftelnek nektek.
alexandrosz-2
2024. április 18. 19:34
Halom méregdrága fos. Túlsúlyos, túlméretes, vasúton nem szállítható. Amint harcba vetik az ukránok elakad, vagy szétbassza a ruszki, mint a szart. A vétótlan köpcös geci bandája nagyot kaszált rajta. A többit pedig leszarják.
contractor-2
2024. április 18. 09:54
Van a piacon kb. 5-6 olyan tankelhárító rakéta, amelyek közül bármelyikkel a világ bármely tankját 1-2 ember könnyedén ki tudja lőni a gyalogságból. És ezeket az eszközöket nagy tömegben gyártják, egy tank árához képest fillérekért. Nem is lehet látni tankcsatát már az ukrán fronton sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!