David Pressman: Magyarország elszigetelődött, magára maradt mind a szövetségen, mind az Európai Unión belül (VIDEÓ)

2024. május 18. 16:25

A nagykövet szerint az, hogy Orbán Viktor ellenfélként állította be Amerikát, elfogadhatatlan.

2024. május 18. 16:25

Nyitókép: David Pressman X-oldala

David Pressman, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete a Sedona Forum nevű rendezvényen arról beszélt, hogy az, hogy Orbán Viktor miniszterelnök az Egyesült Államokat ellenfélként azonosította, egy szövetségestől elfogadhatatlan.  

Ez azt eredményezte, hogy barátunk és szövetségesünk, Magyarország elszigetelődött, magára maradt mind a szövetségen, mind az Európai Unión belül”

 – fejtette ki a véleményét a nagykövet. 

Magyarország a barátunk. Azt akarjuk, hogy közel álljon hozzánk. Nem akarjuk, hogy Magyarország magára maradjon” – tette hozzá Pressman. 

Az okfejtés egészét itt megtekintheti: 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 520 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­É­r­­­t­é­­­k­­e­l­­­d­­ ­a­­­ ­s­­z­­­e­­­x­i­­­ ­­­p­u­­­n­­­c­­i­­­m­­­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
valerian-0
2024. május 22. 00:25
Pressmannak vibrátor kellene a seggébe meg a szájába. Legalább addig se nyilatkozna.
tapir32
2024. május 21. 04:32
Aggódunk az USA demokráciájáért! Az USA vezetőinek számos megnyilatkozása nem áll összhangban a közös értékekkel, mint a demokrácia, a szabadságjogok, valamint a jogállamiság. A népek önrendelkezése és szuverenitásának tiszteletben tartása területén az USA jelentős deficitben van! Az USA vezetői haladéktalanul szüntessék meg más államok presszionálását! Az USA vezetői haladéktalanul kezdjenek hozzá az USA demokráciájában fellelhető súlyos hiányosságok felszámolásához! Az USA demokráciája nem követendő, hanem intő példa! Ilyent nem akarunk!
2024. május 21. 04:22 Szerkesztve
A jelenlegi USA adminisztráció nem szövetségesként viselkedik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!