Könyvbemutató: Huszárvágás - A konnektivitás magyar stratégiája

2024. május 15. 15:46

Az MCC kuratóriumának elnöke, Dr. Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója tart könyvbemutatót legújabb kötetéről.

2024. május 15. 15:46
null

Nyitókép: Facebook

Az MCC kuratóriumának elnöke, Dr. Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója tart könyvbemutatót legújabb kötetéről a „Huszárvágás – A konnektivitás magyar stratégiája” címmel az MCC kecskeméti képzési központjában. Az MCC Press gondozásában megjelenő mű alapállítása szerint a 21. század során új, a korábbinál kiegyenlítettebb világrend jön létre. A szerző, Orbán Balázs úgy véli, a dominanciáját elveszítő Nyugat rosszul reagál az új kihívásokra: bezárkózik, az összekapcsolódás helyett a szétválasztás mellett tör lándzsát. 

A szerző szerint ez a politika nem szolgálja sem a Nyugat, sem pedig Magyarország érdekeit.A szemünk láttára alakuló világrend leginkább egy hatalmas csatamezőre emlékeztet, ahol a nagy hadseregeken zűrzavar lett úrrá. Azoknak a kisebb nemzeteknek, amelyek saját kezükbe akarják venni a sorsukat, nem marad más választásuk, mint kreatív merészséggel elébe menni a dolgoknak. A Huszárvágás ennek a stratégiának a lényegét tárja elénk, amelyet Kecskeméten is megismerhetnek az érdeklődők.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-92
2024. június 07. 20:57
🍓 ️ ­É­r­t­­é­k­­­e­­l­­d­­ ­­a­­­ ­­s­­­z­­­e­x­­­i­­­ ­p­­­u­n­­­c­­i­­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez