Macskamentás Gergely

2024. május 09. 07:41

Ami épkézláb dolog itt épült az utóbbi öt évben, azt mind a kormány építette – Karácsony gáncsoskodása ellenében.

2024. május 09. 07:41
Pilhál Tamás
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

Nyitókép: Facebook

„Így eshetett, hogy öt év alatt eltapsolták a kétszázmilliárdos megtakarítást, s a csőd közelébe lökték Budapestet. Úgy, hogy közben iparűzési adóból évek óta rekordbevétele van a fővárosnak. (S még volt képe teleplakátolni a várost azzal, hogy a kormány kivérezteti Budapestet.) Demszky mellett legalább ott volt Atkári János. Tarlós István mérnökember, aki főpolgármestersége előtt tizenhat évig vezette Budapest III. kerületét. Szentkirályi Alexandra öt évig volt Tarlós István helyettese, és bármely tetszőleges megszólalásából több talpraesettség és tudás sugárzik, mint Karácsony ötévnyi szűköléséből. A másik kihívó, Vitézy Dávid pedig ért a közlekedéshez. Egész egyszerűen sértő velük egy lapon emlegetni a semmihez sem értő, felelősséget soha semmiért nem vállaló, mindenre is alkalmatlan Karácsony (Manöken) Gergelyt. (...)

»Fontos leszögezni, hogy a macskamenta mintha jelképezné azt az utat, amelyet bejártam« – írja most megjelent könyvének (Falak helyett hidak) fülszövegében Gergely. Ő és a macskamenta. Meg az általa bejárt út. Irgalom atyja, ne hagyj el! »A macskamenta azért is nagyon fontos – magyarázza Karácsony –, mert rendkívül ellenálló a környezeti hatásoknak, és mi tagadás, erre az ellenálló képességre nagy szükség volt az elmúlt öt évben, amely nemcsak járványokkal, krízisekkel volt terhelt, de egy olyan kormánnyal is, amely rárontott a fővárosára. Mégis, Budapest nemcsak ellenállt, hanem ennek ellenére, még így is, fejlődött.« Ja, fejlődött. Lásd: szétvert közlekedés, dugók, lepukkant aluljárók, méhlegelők, majdnem eladott Városháza, Lánchíd-mutyi, Blaha-klotyó. Közben a Gyurcsány-listán ott díszeleg mögötte Horváth Csaba zuglói polgármester, akit két bűncselekménnyel gyanúsítanak. Ami épkézláb dolog itt épült az utóbbi öt évben, azt mind a kormány építette – Karácsony gáncsoskodása ellenében.”
 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­I­­g­a­­­z­­­i n­­i­­m­­f­o­­­m­­­á­­­n­­­i­á­k­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Lajoss
2024. május 10. 16:10
Tomika,akármennyit hazudoztok is,a főváros marad az írástudóké…🤷‍♂️
sagirdilsiz-2
2024. május 09. 08:28
Macskamentás zöld küllő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!