Felpüffedt arccal szelfizett Hadházy a vonaton

2022. július 09. 21:09

A baloldali politikust megviselte az utazás.

2022. július 09. 21:09
null

„Ilyen az ember arca, amikor 40 fokos hőségben a pécsi IC légkondija alig-alig működik, ablak viszont nincs. A kép az előző héten készült” – írta egyik legfrissebb bejegyzésében Hadházy Ákos közösségi oldalán, amelyben felsorolta észrevételeit a MÁV-val kapcsolatban is.

Majd azzal folytatta, hogy az utóbbi időben elég sokat vonatozott, „de sajnos csak ezen a héten volt az első eset, hogy se oda, se vissza nem késett a vonat és a klíma is működött mindegyik szerelvényen” – idézte fel.

Végül azt is megosztotta „pozitívumként, hogy a lezüllött technikával küszködő személyzet türelme és udvariassága többnyire imponáló”.

Nem tudni mikor teszi le képviselői esküjét

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, még mindig nem tudni, mikor lesz képviselő Hadházy Ákos. Mint ismert, a baloldali képviselő nem tett esküt időben, de azóta meggondolta magát. 

Emlékezetes továbbá az is, hogy Hadházy június hetedikén jelezte közösségi oldalán, hogy miután nem vehet részt a plenáris üléseken és javadalmazást sem kap – mert nem szeretné „legitimálni a tisztességtelen választás eredményét és meghallgatni a beszámolókat, hogy minden a legnagyobb rendben volt” –, illetve állítása szerint Kövér László házelnök is blokkolja az eskütételét, adománygyűjtésbe kezd, hogy folytathassa munkáját.

Az ellenzéki honatyának alig két nap alatt sikerült összegyűjtenie a célként kitűzött összeget: 6 millió forintot; ennek köszönhetően folytatni tudja a „népbutító propaganda elleni küzdelmet”; és bevallása szerint bizonyítani tudja, hogy „valóban független a NER-től”.

Addig is, amíg nem tesz esküt köztereken találkozik választóival vagy járja az országot, és folytatja a fent említett „küzdelmét”. Feltehetően a lent látható felvétel is egy ilyen út során készült.

 

Fotó: Hadházy Ákos Facebook-oldala
Fotó: Hadházy Ákos Facebook-oldala

Nyitókép: Hadházy Ákos Facebook-oldala

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. július 11. 15:35
Áki, nem emlékszel, mióta Budapesten klímavészhelyzet van és a város csatlakozott a brüsszeli energiaspórolási sprinhez, azóta takarékoskodni kell az energiával. A vonat lassabban jár és nem működteti a klímát. Ezt akartad ugye?
skin777
2022. július 11. 11:29
Az egyetlen igazi ellenzéki képviselő! Ne törődj a droidokkal, ezek még a szaros segget is kinyalnák ha az valamelyik fideszes potentáthoz tartozna.
critical man
2022. július 11. 10:37
Rottyon van nagyon az Áki. Szerintem rá is szed valamit az alkoholra.
laci.manutd
2022. július 10. 21:02
Két nap, 6 Milla ? Hol is kell kéregetni ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!