Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Nem értik a németek a görögöket

2015. július 06. 16:20

Az Euronews által megkérdezett németek nem értik, minek örülnek és mit akarnak a görögök. Volt, aki szerint ideje lenne felnőniük és felelősségteljesen gondolkodniuk.

2015. július 06. 16:20

A görög népszavazás utáni eufória nem hatotta meg Németországot. A német adófizetők megsínylenék az adósságátstrukturálást, mert nekik tartoznak a legtöbb pénzzel a görögök. Az emberek nem értik, hogy mi Görögország célja, menni, vagy maradni? 

A német kormány viszont egyelőre nem is tágít, nem véletlenül 70 százalékos a népszerűsége a keményvonalas konzervatív német pénzügyminiszternek Wolfgang Schäuble-nek.

 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ormányos csillós
2015. július 07. 22:44
Hitler forog a sírjában
Heineken bojkott
2015. július 07. 00:21
Akitlosz "Ha nem lennének eladósodva akkor elve szükségük sem lenne hitelekre, s a költségvetésük is egyensúlyban lehetne. Az államadósság arra "jó", hogy az adóbevételeket magánzsebekbe juttassák, ellopják." Ugye tudod hogy ez már antiszemétizmus és náczizmus? Mert mit is mondott az uzsorás zsidómaffia alapítója? "Adjátok kezembe egy nemzet pénzkibocsátását, és nem érdekel, ki hozza törvényeit." - mondta Mayer Amschel Rotschild Paraziták egy bolygó testén - David Rockefeller - No Comment http://vilaghelyzete.blogspot.com/2011/09/parazitak-egy-bolygo-testen-david.html http://tdyweb.wbteam.com/Ilkei/PapokBankarok/PapokBankarok.htm
Heineken bojkott
2015. július 07. 00:16
"A német adófizetők megsínylenék az adósságátstrukturálást, mert nekik tartoznak a legtöbb pénzzel a görögök" Helyesen A német UZSORÁS BANKOK megsínylenék az adósságátstrukturálást, mert nekik tartoznak a legtöbb pénzzel a görögök, ANNAK ELLENÉRE HOGY A TARTOZÁST MÁR 15-SZÖR VISSZAFIZETTÉK Ahogy a magyar nemdevizahiteleknél Minnél többet fizetett valaki vissza, annál többel tartozk
Heineken bojkott
2015. július 07. 00:14
Az Euronews által megkérdezett németek nem értik, minek örülnek és mit akarnak a görögök. Talán Ziklon-B-t?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!