Oroszországban is felmerült, hogy csatlakozik a NATO-hoz

2017. június 13. 20:22

Még anno Bill Clintonnak dobta be az ötletet Putyin, aki erre az orosz elnök szerint azt válaszolta: miért is ne?

2017. június 13. 20:22

A NATO-csatlakozást fontolgatta korábban Oroszország – derül ki egy interjúból, amelyet a dokumentumfilmes Oliver Stone készített Vlagyimir Putyinnal. A filmrendező két éven át filmezhetett az orosz elnökkel, a beszélgetéseket négy részletben mutatják be.

„Emlékszem az egyik legutolsó találkozásomra Clinton elnökkel Moszkvában. Ezen azt mondtam neki: fontolgatjuk a lehetőséget, hogy Oroszország csatlakozhatna a NATO-hoz. Ő erre azt mondta: miért is ne? De az amerikai delegáció nagyon ideges lett” – mesélte Putyin.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2017. június 14. 09:08
Jo huzas volt, hadd legyen teljesen egyertelmu (akinek meg nem lenne az), hogy a NATO az oroszok ellen lett letrehozva, nem holmi nemzetkozi beke meg biztonsag meg akarmi miatt...
Mich
2017. június 14. 00:08
Oroszországban is felmerült, hogy csatlakozik a NATO-hoz... ...de akkor kivel hidegháborúzna az USA...?!
Megtalálta
2017. június 13. 21:03
Hát nem tudom, mennyi esély lett volna rá. A NATO-ban nem hinném, hogy tag lehet bárki is olyan, aki nem úgy táncol, ahogy az Usa fütyül.
Strassnoff Ignác
2017. június 13. 20:48
Józan ésszel eleve erre kellett volna törekedni, nem arra, hogy körberakják Oroszországot a rakétavédelmi rendszerükkel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!