Amerikai lap: Orbán illiberális demokráciáját követi az amerikai jobboldal

2023. augusztus 21. 11:35

A szerző szerint Orbán Viktor az egyike azon keveseknek, aki örülne Trump visszatérésének.

2023. augusztus 21. 11:35

A The New York Times nyomtatott lapjában megjelent véleménycikk szerzője szerint Európában tartanak Donald Trump visszatéréséről, és ezért kerülik is a politikusok a témát. Hozzáteszi, a magyar miniszterelnök azon kevesek egyike, akik örülnének az egykori republikánus elnök újbóli megválasztásának. 

Orbán Viktor büszke rá, hogy jó kapcsolatot ápol Donald Trumppal és a Republikánus Párt hozzá közel álló szárnyával – írja a szerző, és kiemeli „Orbán illiberális demokráciája” példa az amerikai „kemény jobboldal” számára.

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a Mandiner.hu számára.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Donald Trump és Orbán Viktor találkozója 2019-ben a Fehér Házban/Facebook

 

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Steppenwolf
2023. augusztus 21. 13:03
A cigánygyűlölet különösen vicces, amikor az itteni provokátor trollok naponta több százszor cigányozzák Orbánt. :D
vérgőz
2023. augusztus 21. 13:02
de hiszen Orban teljesen elszigetelodott... hogy is van ez? nemcsak a jovotoket, hanem az agyatokat is kilottek az egbe?
MrStokes
2023. augusztus 21. 12:56
A liberálfasiszta NewYorkTimes érzi a végét a söpredékek hatalmának. A kutyab@szó Biden maffia végét.....bruhahaha
formaegy-2
2023. augusztus 21. 12:09
No és kik is tartanak? Akik a rühes gyilkos terrorista USA oldalán állnak! A gyilkosok! Az Európagyilkosok, akik a világ legaljasabb gyilkosának, terroristájának a terrorista gyilkos Bideni USA-nak a fenekéből zabálják a szart, akiknek az életelemük a pusztítás, a gyilkolás, a mások véreben való lubickolás! Rohadt gyilkos terrorista férgek! Putyin ott cseszte el, hogy nem rátok dobott 2-3 atomot, hagyta, hogy a gyilkos pofátokat Európába dugjátok, rühes világgyilkosok! Húzzatok el Európából a q-va anyátokba vissza az USA-ba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!