Szánthó Miklós: Brüsszel igyekszik mindenkire ráerőszakolni a globalista ideológiáját

2024. február 22. 17:19

Az Alapjogokért Központ főigazgatója szerint ideológiai harc áll a jogállamisági viták hátterében.

2024. február 22. 17:19

„Magyarország nem woke-nak való vidék” – mondta el Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója a CPAC első nemzetközi kerekasztal-beszélgetésén Washingtonban. 

Szánthó Miklós a találkozón kiemelte:

a magyar jobboldal kiáll az Isten, haza, család hármasegysége mellett, szembemegy a globalista fősodorral

és valójában ez áll a »demokrácia« meg »jogállamisági« viták hátterében”

Hozzátette, „Brüsszel egyre inkább igyekszik kiszervezni a döntéshozatalt uniós szintre és intézményein keresztül a tagállamokra erőszakolni saját liberális ideológiáját. Éppen ezért van szükség az antiglobalista erők globális összefogására – ahogy ez meg is valósul majd az áprilisi CPAC Hungary-n– fogalmazott. 

A beszélgetésen részt vett többek között Takács Szabolcs nagykövet, Liz Truss korábbi brit miniszterelnök, Nigel Farage a Brexit párt volt vezetője, Steve Bannon , Ric Grenell, Kt McFarland, Carla Sands.

„És sokan mások Trump előző és remélhetően következő – adminisztrációjából” – zárta bejegyzését az Alapjogokért Központ vezetője.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Szánthó Miklós Facebook-oldala 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. február 22. 20:03
KITARTÁST KIVÁNOK EHHEZ AZ UNIOS CSÜRHÉHEZ ÉN MÁR MINDEGYIKET ELKÜDTEM VOLNA A JO KURVA ANYÁBA !!!!!!!!!!!!!!!!
o1gtolvaj-2
2024. február 22. 18:39
A pedoFideszes sem hisz mar ezeknek a propagandista majmoknak!
Palatin
2024. február 22. 17:28
Babits Mihály, kedvenc költőm ezt írná ma a brüsszeli kígyófészekröl és hazai csatlósairól, "Bigott, becstelen brüsszeli bagázs" címmel: Bár bolygónk bajai baljóslatúan bokrosodnak, Bölényként bömbölő, bukott bajkeverő betyárok Bírálgatják büszke bajnokunk békés buzgalmát. Bárdolatlan, becstelen blöffölés, bizony barátaim. Balgatag bürócsődörök becsvágya burjánzik, Botozásra, belezésre, boncolásra bujtogatnak. Bizalmat bitorló bennfentesek becsmérelnek, Beteges bárgyúság, bűnös, borgőzös borzadály. Botrányosan bomlasztó, békétlen, botor beszéd, Bujkáló, bugyuta besúgók bókolgatnak beszarin, Burjánzó, bávatag butaság bugyborékol belőlük, Bágyadt bölcsesség borús bűntudattal bódorog. Belföldön bünös barbárok bujtogatnak bugrisokat, Bolsevik baromságokat bégetve bubikat bepaliznak, Bizalmaskodó bohémséggel bókolnak bácsikáknak. Büneitekért Belzebúbnak bugyraiban bünhödjetek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!