Az ürügy ezúttal nem George Floyd, hanem Gáza, de a cél ugyanaz

2024. április 29. 06:07

A választások befolyásolása a csőcselék alacsony intenzitású terrorizmusa által.

2024. április 29. 06:07
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

Nyitókép: Képernyőfotó

„A 2024-es amerikai tüntetéshullám a 2020-as forgatókönyvet követi, szinte napra pontosan. Az áprilisi ifjak ezelőtt négy évvel is ezidőtájt kezdték szétverni Amerika belvárosait. Az ürügy ezúttal nem George Floyd, hanem Gáza. A cél ugyanaz. A választások befolyásolása a csőcselék alacsony intenzitású terrorizmusa által.

Az üzenet egyszerű. Ha vissza akarod kapni a  »normalitást« akkor tudod, hogy kire kell szavaznod. Akkor is és most is az események »spontán« fellángolását komoly szervezői és pénzügyi álványozás támogatja. Minnél kétségbeejtőbbek lesznek az amerikai baloldal kilátásai a felmérések tükrében, annál több káoszra számíthatunk. Eleve naivitás volt feltételezni, hogy a Kelet-Európában, a Közel-Keleten és Latin-Amerikában kidolgozott módszertan nem fog a hazai pályán is munkába állni.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Geza2
2024. április 30. 22:56
Talán újra nem veszik be annyian ugyan azt a forgatókönyvet, és kontraproduktívvá válik az őrület.
tompika-2
2024. április 30. 19:24
Nos nem erről van szó! Elege lett a népeknek odaát a zsidó arroganciából, a hazug csúsztatásaikból, tömeggyilkosságaikból. Megy ez még tovább is, de attól tartok, hogy ezt Castel Cohn Rob(b)i hitsorsosai gerjesztik, hogy újra lehessen mivel zsarolni a világot.
MaBaker
2024. április 30. 01:22
A cionnáci megint magyarázza a népirtást
2024. április 29. 14:41 Szerkesztve
Én már csak azt nem értem, ha zsidók 3 vagy 4 civil mellett likvidálnak egy terroristát és ez rendben van, akkor miért volt baj, hogy polgálháborús helyzetben az ukránok orosz civileket is lőttek? Mert ugye ott az rohadt felháborító sőt megfelelő háborús indok volt a ruszkiknak. Semmi különbség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!