Jogi pácban találta magát a NatCont betiltó brüsszeli baloldali polgármester

2024. április 19. 09:25

A bevándorló hátterű polgármester „személyes felelőssége egyértelmű.”

2024. április 19. 09:25
null

Nyitókép: Simon Wohlfahrt / AFP

Saint-Josse-ten-Noode polgármestere a pácban – írta meg a Politico péntek reggeli hírlevele, ugyanis kiderült, Emir Kirnek – akinek a munkásságáról ide kattintva olvashat bővebben – jogi lépéssekkel kell szembenéznie a betiltás miatt.

Ezt is ajánljuk a témában

Mint ismeretes, a polgármester tettét Alexander De Croo belga miniszterelnök is bírálta, most pedig a NatCon szervezőinek az ügyvédje állította Kirt pellengérre: 

A személyes felelőssége egyértelmű [...] Az, ahogyan a politikai személyiségekkel bántak, nem helyénvaló. Ez kínos egy ilyen város számára”. 

Leszögezte az ügyvéd, Wouter Vaasen: jogi lépéseket tesznek.

Emir Kir, török bevándorlók belga fia, Saint-Josse-ten-Noode brüsszeli városrész polgármestere betiltotta a NatCon konferenciát, azért, mert a rendezvényen össze akartak gyűlni „a konzervatív jobboldal, a vallási jobboldal és az európai szélsőjobboldal képviselői”.

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:42
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­­ö­­g­ö­s­ ­­­l­á­­­n­­y­­­o­­k­ ­­v­­­á­­­r­­n­­­a­­­k­­ ­­r­­­á­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
cutcopy
2024. április 19. 12:54
Kicsit túltolta a megfelelési seggnyalást..
annakiss30
2024. április 19. 11:19
Török f@szfej.
tavirozsa2
2024. április 19. 11:09
Azért Emír jól felépített hosszú ideológiai pamflettje mögött felsejlik egy NGO szőrös mancsa...🫣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!