Meghívó lesz a brüsszeli migrációs paktum

2024. április 13. 11:03

Az Orbán-kormány migrációról alkotott elutasító véleménye túlmutat a Fidesz szavazótáborán.

2024. április 13. 11:03
null
Nagy Ervin
Nagy Ervin
Pesti Srácok

Nyitókép: MTI / AP / Europa Press / Europa Press

„Az Európai Parlament által szerdán elfogadott úgynevezett migrációs paktum – amely valóban tartalmazza a külföldről irányított hazai baloldal által évek óta tagadott migránskvótát – súlyos beavatkozás Magyarország belső ügyeibe. Szuverenitás probléma. 

Persze, várható volt, hogy a migránsbarát politikát még a választások be fogják tolni Brüsszelben. Mindezek ellenénre elidegeníthetetlen jogunk, hogy külső politikai nyomás nélkül eldöntsük azt, hogy kiket engedünk be az ország területére, és kikkel akarunk együtt élni. A nemzeti konzultációban, a népszavazás eredményében és a Fidesz (programjának) győzelmében is burkoltan benne van, hogy mi már döntöttünk. A többség nem akar illegális migránstáborokat. Sem a fideszes, sem az ellenzéki szavazó.

Az Orbán-kormány migrációról alkotott elutasító véleménye túlmutat a Fidesz szavazótáborán, azaz az ellenzéki szavazók jelentős része is azonosul vele. A népszavazás és minden közvélemény-kutatás azt mutatja, hogy többen értenek egyet a kormány migrációs politikájával, mint amennyien a jobboldalra szavaznak.

Ez tanulság kellene, hogy legyen a baloldalnak. Ennek ellenére a Demokratikus Koalíció és a Momentum is beleáll – nyilván külföldi érdekcsoportok kérésére. Ez nem egyszerű megfelelési kényszer, ez megrendelés.

Pedig a helyzet – központi szabályozási kísérlet ide vagy oda – nem éppen rózsás.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­d­­­ö­­­g­­­ö­­s­ ­­l­á­n­­­y­­o­­­k­­­ ­v­á­­­r­­­n­­­a­­k­ ­­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
SABOTAGE
2024. április 14. 13:38 Szerkesztve
Ne engedjük be a migránsokat. Ok. De a pedofidesz anyagi haszonszerzés reményében gyilkosokat, elitélt búnözöket, terroristákat is beenged. A sok birka ezt nem veszi észre? Ezt is meg kellene írni te pedofideszes kamukrónikás!!!
sordenara
2024. április 14. 11:54
Az Orbán-kormány migrációról alkotott elutasító véleménye túlmutat a Fidesz szavazótáborán, azaz az ellenzéki szavazók jelentős része is azonosul vele.
sordenara
2024. április 14. 11:54
Demokratikus Koalíció és a Momentum is beleáll – nyilván külföldi érdekcsoportok kérésére. Ez nem egyszerű megfelelési kényszer, ez megrendelés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!