Új fokozat: Németország az USA-nál kilincsel, és egyre agresszívabban sürgeti a fegyverküldést Kijevbe

2024. április 23. 17:53

Olaf Scholz légvédelmi rendszer szállításáért kampányol a szövetségeseinél.

2024. április 23. 17:53
Cabinet meeting

Fotó: Michael Kappeler/dpa Picture-Alliance via AFP

Újabb Patriot rakétarendszer Ukrajnába küldése érdekében kampányol Olaf Scholz német kancellár, Berlin sürgeti szövetségeseit, hogy minél előbb indítsák útjára a Kijevnek szánt fegyverszállítmányt – írja a Bloomberg.

Olaf Scholz német kancellár kormánya arra ösztönzi az Egyesült Államokat, hogy szállítson legalább egy újabb Patriot rakétaelhárító rendszert Ukrajnának,

amely segíthet megszüntetni a légvédelmi szakadékot az oroszokkal szemben. Eközben Oroszország tovább fokozza a támadásokat, így fokozatosan elfogy az ukránok körül a levegő.

Berlinnek a transzatlanti szövetségesére irányuló nyomásgyakorlási kampánya része annak az összehangolt erőfeszítésnek, hogy a NATO és az Európai Unió partnerei fokozzák Ukrajna légvédelmi támogatását – mondták a névtelenséget kérő emberek.

Ezt is ajánljuk a témában

Németország ezen a héten is sürgetni fogja európai szövetségeseit, köztük Franciaországot és Olaszországot, hogy értékeljék, mit tudnak teljesíteni.

A cikk szerzője megjegyzi, a német vezető a Taurus rakétákat továbbra sem adja át Ukrajnának, hiába kéri, légvédelmi rendszerekből viszont újabbat küldenek a készleteikből lassan kimerülő ukránoknak.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blanconegro
2024. április 24. 11:51
A kurva anyátokat, azt, ti szar náci utódok.
auditorium
2024. április 24. 10:22
Kézben tartják őt is egy felmenője miatt . (FORRÁS Der Spiegel) , ahogy előtte a bundesmamát is.
tésztagyári szakmunkás
2024. április 23. 21:40
Ez a p.cs is inkább a gyerekeik miatt aggódna, azokat próbálná megmenteni! "Német iskolákban:A gyerekek félelemből térnek át az iszlám hitre Egy állambiztonsági tiszt riaszt Nyilvánvalóan vallásháború dúl iskoláinkban. Az Alsó-Szászországi Kriminológiai Kutatóintézet (KFN) felmérése szerint a muzulmán diákok többsége (67,8 százalék) azt mondja: „A Korán szabályai fontosabbak számomra, mint a németországi törvények" "Most egy állambiztonsági tiszt kongatja a vészharangot a BILD-ben: még drámaibb a helyzet az iskolákban. Azt mondja: „Egyre több német gyermek szülője fordul tanácsadó központokhoz, mert a keresztény gyerekek meg akarnak térni, hogy többé ne legyenek kívülállók az iskolában.” https://www.bild.de/politik/inland/staatsschuetzer-schlaegt-alarm-deutsche-kinder-konvertieren-aus-angst-zum-islam-66264176841ad84a3ea833d8
BBrutus
2024. április 23. 20:49
Ukrajnát 2022 márciusában Törökországban lehetett volna megmenteni. Akkor azonban a kapzsi Nyugat felrúgta a béke szerződést. Azt hitték, most ráléptek a medve nyakára. De, tévedtek. Dollár és EURO százmilliárdok mennek a levesbe, mert amit az Orosz medve elfoglal, azt nem engedi. Tehát egyre kisebb lesz a konc, amiből pénzt lehet csinálni. Most már két választásuk van. 1, leírják a veszteségüket és elfogadják az orosz béke diktátumot. 2, NATO-Orosz háború lesz. Van azonban egy kis bökkenő. Kína. Egy kerekasztal beszélgetésen A Kínaiak bejelentették, ha a NATO megtámadja az Oroszokat, akkor Ők is beszállnak az Oroszok oldalán. Nekünk minden erőnkkel ki kell maradni ebből, mert a Nyugat megint itt akarja megvívni a háborúját. A Mi katonáinkkal, a Mi országunk lerombolásával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!