Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

A Fico-merénylet után a belga miniszterelnök lelövésére biztatott egy helyi rádiós

2024. május 17. 12:45

A belga újságíró szerint csak vicc volt.

2024. május 17. 12:45
null

Nyitókép: Alexander De Croo belga miniszterelnök/HATIM KAGHAT / BELGA MAG / Belga via AFP

 

Alexander De Croo belga miniszterelnök panaszt nyújtott be a rádiós ellen, aki arra szólította fel a hallgatókat, hogy lőjék le a politikust – írja a Politico. 

A VRT flamand közszolgálati műsor-szolgáltató hírcsatornája szerint a helyi Waregem1 rádióállomás műsorvezetője a következőt mondta: „Mindazoknak, akik fontolgatják Alexander De Croo lelövését, de nem merik megtenni, mert az a fickó biztonságban van.

Látják, hogy le lehet lőni egy miniszterelnököt. Ezért azt mondanám: Csak rajta!”

Robert Ficót szerda délután lőtte le egy nyugdíjas férfi. A szlovák miniszterelnök állapota stabil, de súlyos. 

„Az erőszakra való felhívás büntetendő. A feljelentést a waregemi rendőrségen tették meg. A miniszterelnök folytatja a kampányát” – mondta Barend Leyts, a miniszterelnök kommunikációs igazgatója. Belgiumban június 9-én tartanak szövetségi választásokat.

A belga Nyugat-Flandria tartományból sugárzó Waregem1 közleményben azt írta, hogy azonnal felfüggesztették a műsorvezetőt.

„Tegnap a Waregem1-nél egy alkalmazott helytelenül nyilatkozott. A műsorvezető azt mondja, hogy ezt játékosan értette, de nem így jött át. Elnézést kér a hallgatóktól és a Waregem1-től” – áll a közleményben.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­­­É­r­­t­­é­k­­­e­l­d­­­ ­­a­­ ­­­s­­­z­­e­­­x­­­i­­ ­­p­­u­n­­­c­­i­­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Palatin
2024. május 17. 18:39
ORBÀN TESTÖRSÈGÈT DRASZTIKUSAN MEG KELL ERÖSÌTENI. EZ EGY CIA ÁLTAL TERVEZETT TÁMADÁS LEHETETT. A háborúellenes, békét akaró európai vezetöket az USA likvidálni akarja, hogy teljesen szabad kezet kapjon Európa és Oroszország egymásnak ugratásához. Ezzel az USA két legyet ütne egy csapásra és Kinával szemben óriási fölényre tenne szert. Ez a céljuk. Ezekhez a diverzáns akciókhoz belsö, szunnyadó, potenciális terroristákat bérelnek fel, akiknek rendörségi ügyei nem voltak, nem ismertek. Így akarják a gyanút egy random merénylöre irányítani. Ilyen potenciálisan beszervezhetö elemekkel tele van Magyarország is, söt a ballibsi ellenzékben szinte nyüzsögnek.
sersem
2024. május 17. 18:02
Egy zsidó, vagy muszlim viccet is várnék tőle, már csak a kiegyensúlyozottság miatt.
Krupp Skya
2024. május 17. 17:04
Sajtó hiba van a mondatban: A Fico-merénylet után a belga miniszterelnök lelövésére biztatott egy helyi rádiós A mondat helyesen: A Fico-merénylet után a belga miniszterelnök lelövésére biztatott egy hülye rádiós
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!