Pécsre is ellátogat a Mandiner országjáró roadshow-ja: Schmidt Mária és Kohán Mátyás várja Önöket!

2024. május 13. 13:57

Amennyiben Ön is részt venne az eseményen a közönség részeseként, regisztráljon most!

2024. május 13. 13:57
null

2024. májusában országjáró roadshow-ra indul a Mandiner! A nyolc állomásos esemény hetedik megállója nem más, mint Pécs lesz, ahol közönség előtt, Schmidt Mária és Kohán Mátyás élő podcast-felvételére kerül sor az EP-választás tétjéről, az Európa előtt álló kihívásokról és aktuális ügyekről. Merre tart az EU, és hogyan jutott idáig? Milyen erők és konfliktusok feszítik a kontinenst? Meddig húzódhat még az orosz-ukrán háború, s mi várható az idei voksolásoktól, különösen a Trump-Biden összecsapástól? Ezek a kérdések is szóba kerülnek majd az este folyamán, Kacsoh Dániel műsorvezetésével.

Időpont: 2024.05.23. csütörtök 17:30

Helyszín: MCC Pécs – 7622 Pécs, Czinderi u. 6.

Amennyiben Ön is részt venne az eseményen a közönség részeseként, élőben meghallgatná, akár kérdezne is, regisztráljon most az alábbi linken: https://forms.gle/jkdhYmAZxZB7JPUw9

Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt, regisztráljon és jöjjön el Ön is!

A jelentkezés és az adáson való részvétel az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges, a férőhelyek száma korlátozott! Az esemény korlátozottan sajtónyilvános. Az eseményen való részvétel a sajtó számára is regisztrációhoz között. A tartalom írásos publikálása a Mandinerrel való egyeztetésre szorul, videófelvétel nem lehetséges. Kapcsolatfelvétel: [email protected] 

A résztvevők megjelenésükkel hozzájárulnak, hogy kép-, illetve hangfelvétel készül róluk, melyet a Mandiner saját felületein felhasznál. A podcastet a Mandiner YouTube-csatornáján lehet a későbbiekben visszanézni.

A változtatás jogát fenntartjuk.

 

 

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gilou-au-clavier
2024. május 21. 10:28
A legszervilisebb barombabaszott NER-zsidajok közül kettő.
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. május 13. 16:23
🤭🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sulammit
2024. május 13. 15:47
Nagyon bírom mindkét embert. Okosak, tájékozottak, logikusan gondolkodnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!