A szezonban másodszor is: Kerkez Milos kemény, de messze nem alattomos! (VIDEÓ)

2024. április 25. 22:58

A kiállított védő nem hagyta szó nélkül, hogy piros lapot kapott, úgy látja, egyre inkább elpuhul a futball!

2024. április 25. 22:58

Fotó: MI News/NurPhoto via AFP

Mint arról beszámoltunk, Kerkez Milos a kiállítás sorsára jutott a Wolves–Bournemouth Premier League-meccsen, ám a Cseresznyések ennek ellenére 1–0-ra meg tudták nyerni az idegenbeli összecsapást. A magyar válogatott szélsője a találkozó után köszönetet mondott csapattársainak, annyit írt közösségi oldalán, hogy hálás a srácoknak, a kiállításról pedig csak: felpuhult a labdarúgás.

Tényleg megérdemelte a piros lapot?

A 79. percben csúnyán, páros lábbal rácsúszott Matt Doherty lábára, és a 20 éves balhátvéd ugyan érintette a labdát, de az idei szezonban több hasonló eset után is láttunk már kiállítást a Premier League-ben. Stuart Attwell játékvezető azonnal felmutatta a piros lapot a magyar játékosnak, s ezt az ítéletet később a videóbíró is megerősítette.

Ezt is ajánljuk a témában

Tény, hogy kemény játékos a szerb származású fiatal védő, de még véletlenül sem egy alattomos kártyagyűjtő. Ez volt mindössze az első piros lapja felnőtt pályafutása során a klubjában, az idei szezonban 27 meccsen összesen három sárga lapot szedett be Angliában. A válogatott mezében azért éppen a legrosszabbkor, ősszel, a Bulgária elleni idegenbeli Eb-selejtezőn az 57. percben második sárga lappal ugyan kiállították, de emlékezhetünk a jelenetre: előbb műesés miatt kapott figyelmeztetést, majd egy könnyű síppal befújt eset végén mehetett zuhanyozni.

Szerencséjére a társak akkor is a segítségére siettek, Szoboszlaiék kiharcolták a 2–2-es döntetlent és ezzel nem csak a veretlenségüket tartották meg, de kilőtték magukat a németországi Európa-bajnokságra is!

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:13
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­ö­g­ö­s­­ ­l­­­á­­­n­y­­­o­­­k­­­ ­v­­á­­­r­n­­a­­k­­ ­­­r­­­á­­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­𝗨­𝗡
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!