Hajrá

2012. június 19. 07:24

A hét végén abban a meglepetésben volt részem, hogy találkoztam egy élő választóval, aki még mindig a Fideszre szavazna.

2012. június 19. 07:24
Andrassew Iván
Népszava
Két éve annyira túlsúlyban voltak a jobboldali szavazók, hogy gyakorlatilag nem is igen ismertem olyat, aki bevallottan balra szavazott volna - de még az LMP-re se, ami csak úgy bal, hogy a Fideszhez képest, ugye. Akkor azt kértem, hogy amennyiben rájönnek, hogy nekem van igazam abban, hogy a Fidesz kétharmadából nagy baj lesz, legyenek kedvesek jelezni. Nem kell hosszasan bűnt bánni, bőven elég, ha csak csippentenek a szemükkel, és egy kézjellel ráerősítenek. Idén tavasszal egyre többen közölték, hogy igazam volt.
A derék ember, akivel most találkoztam azzal indokolta Fidesz-hűségét, hogy ő a focisportban dolgozik, és van a gyerekeknek cipő, mez, minden. És hogy ez jó. Van jövő.

Mondtam neki, hogy igaza van, meg Marxnak is, aki Hegellel ellentétben úgy vélte, hogy a lét határozza meg a tudatot. És azt is mondtam, hogy hajrá. Őszintén.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smogger
2012. június 19. 16:20
Sokféle hülye van Bobber, olyan is mint te, de már nem annyian. Már nem vagytok "trendi".......
smogger
2012. június 19. 12:26
Hülye ez?Már nincs 2/3?
GY. F.űegér
2012. június 19. 12:23
"A hét végén abban a meglepetésben volt részem, hogy találkoztam egy élő választóval, aki még mindig a Fideszre szavazna." Iván, itt a Mandineren van egy rakás ilyen barom, olyan ez, mint egy rezervátum, ha regisztrálsz, még beszélgethetsz is velük. Már ha a "A Népszava még él???"-szerű tagolatlan makogást beszédnek nevezzük.
bini
2012. június 19. 12:09
Azért valaki arra is fígyelhetne a nagy zürzavarban, hogy állitólag a mostani négy és félmillió zavazótábor több, mint fele a mostani kormányra szavazna, vagyis az elmenő ötvenhét százalékból. A röhely az, hogy ez 2.2 millió emberke. Miről beszélnek az ellendrukkerek. A fidesz-kdnp szavazói 2010-től kb 500.000 szavazot vagyis a 2/3 ot biztositó xet vesztettek, de ezek valahogy nem akarnak a mostani ellenzékhez tartozni, hanem a nemválasztok táborát nővelik. Ez szerintem félídőben normális mivel nincs kampány. Azt a 10% os részvétel vesztés jelen állapotban nem a kormánypártok népszerüség vesztését jelenti, hanem a tétnélküliséget, ami normális.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!