My view

2012. július 15. 13:48

If Csizsik-Csatary is healthy, there is no reason to ignore his dark past simply because he was born in 1915.

2012. július 15. 13:48
Efraim Zuroff
The Sun

„The passage of time in no way diminishes the guilt of war criminals — and old age should not protect people who committed mass murder. If Csizsik-Csatary is healthy, there is no reason to ignore his dark past simply because he was born in 1915. People like him have had a long time to think about their crimes and accept they made a mistake.

But tragically, in the 32 years I have been involved in this field, I have never had a single case of a Nazi war criminal who has expressed any regret or any remorse, if anything the opposite. Hunting people like Csizsik-Csatary has not only been a personal mission of mine, but a mission which has wider significance.

This is a mission against forgetfulness. This is the obligation of our generation, the generation after the Holocaust, who must see to it that those who can be brought to justice be held accountable.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Erik a Narancs
2012. július 16. 00:02
Ha Horthy meguszta, akkor teljesen folosleges leverni a holocaustot egy 97eves venemberen !
Liquid
2012. július 15. 19:56
Miért nem tartóztatják le ezt a férget a magyar hatóságok, ha bevallottan Képíró haláláért felelős? Fel kéne jelenteni ezt az állatot.
korona
2012. július 15. 18:50
„Igaz, hogy a zsidóság nagyon alkalmas arra, hogy a kereszténységet félreértse. Nem arról van szó, hogy a zsidókat agyonverjük; itt tisztán védelmi harcról van szó. Mi azt akarjuk, hogy itt maradhassunk, hogy itt mi legyünk az urak. Mikor azt mondom, hogy ’urak’, mintha a székek lengenének. Úgy van. Itt ma mások az urak. Aki a gazdaságban az úr, az az igazi úr. Pénz beszél – kutya ugat. De nemcsak a kutya ugat. Ugatnak a szónokok is, vagy legalább is levegőbe beszélnek. De az az erő, mely a virilista-táblákról olvasható, mely a nemzet életét biztosítja, az annak a kezében van, akinél a föld, a gazdaság. Az alapot a gazdaságnál kell kezdeni, különben olyan munkát végzünk, mintha a házat első emeletnél kezdenénk építeni.” (Prohászka Ottokár)
antioxi
2012. július 15. 18:32
Megismételve: A mai, modern antiszemitizmus nem a zsidók kiirtását jelenti. A mai antiszemitizmus harcot jelent a zsidók globális imperializmusa ellen. Ez tetten érhető a világ nagy bankjaiban-, a médiában tapasztalható zsidó vezetők "felülreprezentáltságban", az egyes országok (különösen az USA, GBR, Németország) gazdaság-, kül-, katona-polikájának a közvetlen befolyásolásában. A mai antiszemitizmus: a sajátos zsidó törekvések elleni politikai harcot jelent. Az antiszemitizmus nem egyenlő a rasszizmussal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!