Az USA elsüllyed a kábítószermocsárba

2012. augusztus 24. 08:20

Az ország lassan elsüllyed a kábítószer-előállítás, és kábítószer-kereskedelem mocsarában.

2012. augusztus 24. 08:20
Ordosz Műhely
Barikád

„A helybéli polgárjogi vezetők szerint egy Baltimore-i fiatalnak, legyen fekete, vagy fehér, spanyol bevándorló, vagy csak helybéli szegény munkanélküli család gyermeke, semmi esélye sincs arra, hogy képes legyen normális módon beilleszkedni a társdalomba, hiszen munka nincs a számára, így marad az egyetlen bevételi lehetősége: a szintetikus kábítószer előállítása és kereskedelme. Majd elkerülhetetlenül, a fogyasztása. Számukra az út az iskolából egyenesen a börtönbe vezet.

Az USA másik 108 városában közel hasonló a helyzet. Az ország lassan elsüllyed a kábítószer-előállítás, és kábítószer-kereskedelem mocsarában. Ezek a fiatalok, akik négy évvel ezelőtt annyira bíztak Obamában, az első színesbőrű elnökben, most végtelenül kiábrándultak belőle, mivel életük az elmúlt négy év alatt pokollá változott, és még csak  reményük sincs arra, hogy az a közeli jövőben helyzetük jobbra fordulhat. A fiatalok többségét ezért nem is érdekli, hogy életét veszti a rendőrökkel vívott tűzharcban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cassi
2012. augusztus 25. 02:36
Bizony, az USA már csak ilyen, ott aztán semmi esélye senkinek, csak drogkereskedőkre van igény. Ha drogozol, arról a társadalom meg Obama tehet, és véletlenül sem maguk a drogos kis köcsögök. Kik írják ezeket az ostoba, fos cikkeket, és főleg miért kerülnek fel a Mandira? Ez a "cikk" indokolna egy végleges tiltást az "Ordosz műhelynek" (már maga a név is röhej).
Ficzak
2012. augusztus 24. 23:07
Elképesztő, mi van a világban, mi van nálunk is.Buzik osztják az észt, zsidó bankárok basznak haza országokat, liberális majmok visitanak, amikor normális módon rendszabályoznák a primitiv cigányfalkákat..És "ájrópa" csodálkozik, ha minden kulturált közösség zsebében kinyilik a bicska.
HSL
2012. augusztus 24. 21:55
a nyócvanas években is erről regélt a szocreál pártsajtó, mégis megvannak a cowboyok
cili
2012. augusztus 24. 21:21
Az USA már akkor elsüllyedt, amikor megszületett... Az Indiánok erről tudnának mesélni... Na az volt ai igazi holokauszt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!