Egy kiszivárgott levél

2013. február 18. 11:13

Viktor, azt mondtad, hogy a jövő elkezdődik. Viktor, mi a kurva múlt vagyunk, ezek a párbeszédesek a jövő.

2013. február 18. 11:13
Scheiring Gábor
Scheiring Gábor blogja

„Te Viktor! Itt gáz van. Ezek hatékonyak. Ezek egy hét alatt összeraktak egy kiáltványt, két hét alatt egy honlapot, három hét alatt meg egy komplett pártot, Viktor. Az OK, hogy mi is hiszünk a sokszínűségben – én leginkább a gazdasági sokszínűségben hiszek, minél többféle iparágban igyekszem jelen lenni – de ezek tényleg odavernek, Viktor, ha csorbul a sokszínűség. Ezek láncolnak, ha te alkotmányozol, Viktor, ezek feljelentenek minket, ha csak kicsit is látszik, hogy túl éhesek az elvtársak a párt körül. Viktor, ezek nevetségesek, ezek egy igazságos Magyarországot akarnak, Viktor, ez szánalmas, ökológiai fenntarthatóság meg jogállam, meg ilyenek.

Viktor, baromira nagy gáz van. Viktor, ha nem hozod az elvárt hasznot, akkor következőre nekik írok levelet Viktor, bekóstolom én őket, lehetnek még ők a befektetés a hülye Fideszed helyett. Viktor, én nem azért alkalmazlak téged miniszterelnökként, hogy ezt te hagyjad. Viktor, bukóra állunk: ezeknek fény van a tekintetében. Ezek hisznek. Viktor. Ezek lendületesek. Viktor, azt mondtad, hogy a jövő elkezdődik. Viktor, mi a kurva múlt vagyunk, ezek a párbeszédesek a jövő.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Next adósság
2013. február 18. 19:27
"Kiszivárgott levél" Gabika rossz volt a levél tömítése cseréld ki a tömitést, és nem fog szivárogmni. Hümm!
Member
2013. február 18. 19:17
Nem a semmiből lett három hét alatt párt, hanem egy másikból szakadt le egy másik szervezet. Mint amikor a medúza polip alkata szaporodik. Aztán a kis rakéta alakú medúzát messzire sodorja az ár, és már nem is az, ami eredetileg volt.
Claypool
2013. február 18. 15:57
Látom magam előtt a százalékokat,amivel nőtt ezen gittegylet népszerűsége ,miután leközölték pár elvetemültebb helyen az irományukat!
Senye Péter
2013. február 18. 15:54
Most majd Gergő szervez gyorsan egy új pártot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!