Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Kis segítség Vida Ildikónak és Futó Barnabásnak

2014. november 12. 16:44

Ha az adóhatóság nem nyomoz ki nyilvánvaló adócsalásokat, akkor annak felelőse a hatóság elnöke. Pláne ha a bajra még fel is hívták a figyelmét.

2014. november 12. 16:44
Politológus
Politológusblog

„Segítek Vidának és a Futó Barnabásnak 1.: Goodfriend már elmondta korábban, hogy több korrupciógyanús ügy a sajtó nyilvánossága előtt zajlott, mint például a trafikozás, ott van az »iratanyag« az interneten. Ezekről megtudtak annyit így is, hogy korrupciós ügyeknek tűntek, és e szerint döntöttek.  Ezek a kívülről jött figurák a saját kifejezéseiket használják, nem lehet mindent azzal megmagyarázni, hogy Polt nem indított vizsgálatot. Főleg azért, mert ezek a kívülállók azt is tudomásul vették, hogy a magyar állam minden szintje a kormány(párt) játéktere, az ő embereik ülnek mindenhol, Vida is az, és Polt is. Ez ennek a rendszernek a problémája, hogy ha egyik elemére árnyék vetődik, akkor mindegyikre, az egészre.

Segítek 2: Ha az adóhatóság nem nyomoz ki nyilvánvaló adócsalásokat, akkor annak felelőse a hatóság elnöke. Pláne ha a bajra még fel is hívták a figyelmét. Az ilyen magas pozíciókért járó magas fizetség a magas felelősségszintért jár, illene vállalni akár neki, akár az ő feletteseinek. Kár izmozni azon, hogy nincs bizonyíték Vida ellen, mert ilyet nem is fog mutatni senki, és nem is kell. Amikor pl. egy vasúti baleset miatt lemond a MÁV vezére meg a közlekedési miniszter, nem azért teszik, mert ők kezelték rosszul a váltót, és emiatt vádat emelnek ellenük. Lemondásuk alapulhat az erkölcs, a bizalom, a felelősség mint érték iránti alázaton, feletteseik nyomásán, vagy hogy megszabaduljanak a rájuk zúduló indulattól, vagy ha másért nem, mert így szokás.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 211 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2014. november 13. 01:57
"Kár izmozni azon, hogy nincs bizonyíték Vida ellen, mert ilyet nem is fog mutatni senki, és nem is kell(!!!)." Mi vagy te, kisfiam? Politolóóóguuuus? Na mehetsz ki a pályaudvarra vagont rakni. Abból több hasznunk lesz...
cerberus
2014. november 12. 22:51
Milyen bornírt szerző ! "Ha az adóhatóság nem nyomoz ki nyilvánvaló adócsalásokat, akkor annak felelőse a hatóság elnöke. " Ha az ügyeletes orvos nem találja meg ránézésre az aranyeret, akkor a kórházigazgató a felelős !
atila68
2014. november 12. 21:07
Segítek1: Goodfriend nyilatkozott Segítek2: Goodfriend nyilatkozott, csak az ellenkezőjét. Mindezt 24 órán belül.
Qsza
2014. november 12. 20:49
Politikailag és kommunikációs szempontból okos lenne, ha Vidát felfüggesztenék és végigvinnének egy olyan vizsgálatot, ami a krónikus orbángyűlölőkön kívül a nemfideszesek is hitelesnek fogadnak el. Akkor aztán Falsefriend kiskövet szavahihetősége lenullázódik, az ország megnyugszik. Ha bónuszként egy-két 2009-es kormánytisztviselő is horogra akad, az külön szerencse. De Vida sem nélkülözhetetlen, ha a távozása politikai haszonnal jár. A személye szúrja az amcsik szemét? Jó, lesz helyette más, aki szintén nem Floridában szeret nyaralni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!