A Majdan szellemei

2015. január 07. 07:27

Roppant fontos témákat talált az új esztendő elején a fekete öves spermákból álló honi „szabad” sajtó.

2015. január 07. 07:27
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

Oliver Stone (A szakasz, Tőzsdecápák 1-2, Született július 4-én, Született gyilkosok, Halálkanyar, forgatókönyvíróként A sebhelyesarcú című Brian de Palma remekművet is jegyzi, eddig három Oscar-díj nyertese) jelenleg dokumentumfilmet forgat az ukrajnai válságról. E munkája keretében készített négyórás interjút Viktor Janukoviccsal. Stone a Facebookon írt egy bejegyzést, ezt most változtatás nélkül közöljük. (…)

Nos, erre nem volt idejük a fekete öves spermáknak. Viszont nagyon rövid időn belül ki fog derülni, hogy Oliver Stone egy tehetségtelen hülye, aki ráadásul kommunista is. Ugyanis a „kommunista” akkor szitokszó, ha a delikvens a globalizáció és az Egyesült Államok ellenfele. Amennyiben például Che Guevara-zászlók alatt nyalja Amerika seggét, ugyanakkor valami egyenlő társadalomról üvöltözik hülyeségeket a mikrofonba, nos, akkor nem kommunista, hanem újbaloldali, haladó fiatal. A »rendszer ellensége«.

Itt tartunk most. És persze ne feledjük: a szilylacika-féle fehérjehalmazok szerint igazságos társadalom és demokrácia akkor lesz, ha a még ki sem nyitott uszodában NEM úszik az egyesületi alelnök meg a fia.

Ha ők NEM úsznak, akkor az Egyesült Államok kinyírhat bárkit a Majdanon.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2015. január 07. 17:44
vigyor 2015. január 7. 08:15 Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Stone mit rak össze, mikor vetítik le, és hol..." A Spektrumon vetítik, de nagyon gyenge, kb olyan, mint anno Guido Kopp volt a németeknél, tömény maszatolás..
Feledi
2015. január 07. 13:52
Petri György (1943-2000) egyik kétsorosa jut az ember eszébe, amikor ezeket a kiégett tekintetű, meggyötört megmondóembereket olvassa: "Megbukott a kommunizmus. Győzött az alkoholizmus!"
kukagyerek
2015. január 07. 13:44
zsóti! Akkor voltál az igazi, amikor habzószájjal szélsőjobboztál, magyargárdáztál, nárcisztál. Most meg sehol, még egy birkamenet sem! Mi lesz veled zsóti?
Ellensúly
2015. január 07. 13:41
Hoppazót ezennel x-eltem. Ő az első (és könnyen lehet, hogy az utolsó).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!