Csodáltam Tarlós Budapestjét

2019. október 14. 00:17

Szerintem az szép, ahogy Tarlós István beszélt Karácsony Gergelyről és ahogy Karácsony beszélt Tarlósról.

2019. október 14. 00:17
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

Szerintem az szép, ahogy Tarlós István beszélt Karácsony Gergelyről és ahogy Karácsony beszélt Tarlósról. Kommunikációban mindenesetre új irány, hogy Karácsony elismerte, hogy Tarlós szerette Budapestet, ez a bizalom, ami szerintem a nemzeti minimum, hogy alapvetően jót feltételezzünk egymásról.

Persze csúnya szépséghiba, hogy a nyammogó, köhögő Gyurcsány állt mögötte (jó, hogy nem hányta le) ????

De feltételezzük, hogy Karácsony is szereti Budapestet.

(Én csodáltam Tarlós Budapestjét – természetesen. Nem az ő hibája, hogy nem maradhatott.)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
deveto
2019. október 14. 17:18
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
szürkemókus
2019. október 14. 16:33
A szokásos álnaív, szervilis vélemény.
tevevanegypupu
2019. október 14. 14:55
Egyébként érdekelne,hogy Karácsony mikor veti ki a gazdagokra az adót..remélem ez nem csak fideszesekre vonatkozik..és mikor veszi el a "felesleges" lakásokat a tulajdonosoktól? És mikor mehetnek az ngo és civil, külföldről fizetett egyesületek , hivatalok a városházára? Mikor kapják meg ott az irodáikat? Mert emlékszünk ám, hogy miket ígért..
Agnieszka
2019. október 14. 11:31
Felejthetetlen kohász kommentje, amelyben Orbántól (így) bérleti díjat szedne a Várért. Ezzel az ember anyaggal kilátástalan. A belső kerületek, Soproni, Niedermüller, Pikó, de akár Újpest, fájdalmasak, de a belső kerületek lakóinak többsége ma már nyugdíjas, ezekben a kerületekben NEM folyik termelés. Kecskemét, Debrecen, Győr a fontosak. Miskolc fáj, de végeredményben azt vették vissza, ami eredtileg inkább az ővék volt, ez Szombathelyre is áll. Hódmezővásárhelyen pedig hiába hittük Márki-Zay polgármesterségét pünkösdi királyságnak, tévedtünk. Lázár valószínűleg országosan nagyobb népszerűségnek örvend, mint helyben. Lehet, h. van az életvitelének egy olyan része, amit a helyiek nehezen nyelnek le.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!