Való Világ 10: az elaljasodás forradalma

2021. január 09. 18:01

A Való Világ című műsor legfrissebb évada minden valaha volt normát alulmúl.

2021. január 09. 18:01
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Hírklikk

„Az RTL által sugárzott reality mára nem egyéb, mint pszichoterror, rossz minőségű szexualitás és kukkolás förtelmes médiazagyvaléka.

Kérem, döntse el a kedves olvasó, hogy a Való Világhoz tartozó alábbi médiapillanatok közül melyik a visszataszítóbb!

- Az, amikor VV Renátó csak úgy brahiból torkon turházza villabeli kedvesét?

- Az, amikor VV Dani végbélből közvetlenül szájba közösül?

- Vagy az, amikor a kormányzati orgánumok álságosan felháborodnak a villában uralkodó hímsovinizmus láttán, holott VV Renátó meg VV Dani bármikor bemehetne genderszakértőnek Dúró Dóra és Budaházy Edda mellé a Pesti TV-be, és senki nem venne észre változást?

- Esetleg az, amikor az RTL az egyik tévécsatornáján szivárványcsaládok mellett kampányol, a magyarokat toleranciára neveli, a másikon meg a legalávalóbb homofóbiának biztosít teret és nézettséget?

Akinek sikerül a fentieket a viszolygás mértéke szerint sorba állítani, az fel is készült a nyilvánosság elzüllésének újabb stációjára.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
káli
2021. január 10. 15:18
Tudod robi ez olyan, hogy ha szarnak találod, nem nézed! Így vagyok a prostisrácokkal hírtévével! Ide meg úgy járok minta gyerekekkel az állatkertbe! Exotikus jószágokat nézni!
Korn
2021. január 10. 09:27
"A Való Világ című műsor legfrissebb évada minden valaha volt normát alulmúl." B+ Puzsér az elvtársaid már elég régóta tolják azt, hogy a határokat egyre kijjebb tolják. Ez te is látod és mégis az ő szekerüket tolod.Szóval ne picsogj, mint egy fürdős kurva.
DoomGuy
2021. január 10. 09:19
És mi a helyzet "Csillagszületik Róberttel"? Mi van vele manapság?
formaegy
2021. január 10. 09:18
Nem tudom Puzsér, hogy miért is vagy kiakadva. Ezek vagytok ti! A mocsok, a fertő, a gátlástalanság szétterítői. Ebben segít nektek az RTL, az ATV és a többi ballib média. Buzik, kurvák, drogosok, részegesek, bunkók szerepeltetése, amivel az ilyen gyalázatra fogható fiataloknak, embereknek "példaképet" állítanak! Ezt támogatod te is amikor a ballibes csőcselék mellett állsz ki. Nem kell itt rinyálni Robika. Örülj neki, hogy érvényesül az ami mellett kiállsz! Ebben az egész mocsokban valójában a momentum degenerált külföldről idedobott szarháziak életvitele köszön vissza! Ilyenek vagytok! Ennyi. Ez még csak a felszín! Gondolj bele milyen lenne M.o., ha ez az elmebajos csürhe kerülne hatalomra! Te szerencsétlen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!