Ez borzasztó

2022. március 17. 13:35

Most már tényleg teljesen szenilis lehetek.

2022. március 17. 13:35
null
Lendvai Ildikó
Facebook

„Ezt a tünetet eddig nem észleltem, de március 15-én végzetesen eltévedtem. Én az ellenzéki nagygyűlésre akartam menni, de úgy látszik, véletlenül a Békemenet rendezvényén kötöttem ki. Másképp nem lehetett, t.i. a teljes kormánymédia arról tudósított, hogy ahol sokan voltak, az a Békemenet, míg az ellenzéknél csak lézengtek. A »legstréberebb fideszes elemző« címet már többszörösen elnyert buzgó ifjú be is mondta a pontos számot: az ellenzéknél mindössze 3000 szerencsétlen bóklászott.

Ezek szerint az a tömeg, ahol én voltam, és egy gombostűt nem lehetett leejteni, (én is hosszabb ideig tartózkodtam fél lábbal egy ismeretlen úr lábán), már a mellékutcákra is ki lehetett tenni a »megtelt« táblát, az nem lehetett az ellenzéki demonstráció. Csakis a Békemenet. Ott viszont nagyon jó benyomást szereztem, lehet, hogy máskor is megyek. Nekem többet senki se mondja, hogy a fideszesek kirekesztők! Képzeljék, megengedték, hogy a fő beszédet Márki-Zay tartsa, saját fülemmel hallottam!”

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hyazinth
2022. március 18. 10:34
Az én lábamon tíz másodpercig sem tartózkodhatott volna. Azt mondtam volna neki, hogy egy klasszikust idézzek: - Nem mész haza? Most aztán mars haza, akasztani való ráncos bocskor, mert vagy te nem leszel vagy én!
Hyazinth
2022. március 18. 10:30
"Most már tényleg teljesen szenilis lehetek." Csoda történt, igazat mondott Ildi néni.
miazhogynagyonis
2022. március 18. 10:13
még ha csak szenilis volna
Korrupt Kornél
2022. március 18. 10:10
Az vagy mama! Szenilis, a legrosszabb stádiumban!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!