Nem volt magától értetődő, de végül elfogadta a tusványosi meghívást Stumpf András

2022. július 22. 11:35

Fellélegezhetünk.

2022. július 22. 11:35
null

A rá jellemző, utánozhatatlan stílusban tudatta facebookos követőivel Stumpf András, a Válasz Online újságírója, hogy meghívták moderálni a kormánypáti-ellenzéki vitát Tusványosra. Mint írja, először el sem akarta hinni, hogy ez történt, hiszen „az elmúlt években olyan következetesen hagyta figyelmen kívül a kérdéseinket, amelyeket a Válasz Online-tól küldtünk nekik a legkülönfélébb témákban, hogy nem volt magától értetődő a felkérése”. Mint ahogy az sem, hogy elfogadja-e.

Stumpf rajongói fellélegezhetnek: az újságíró végül úgy döntött, hogy – hiába érzi bábszínháznak az egészet – végül elfogadja a meghívást. De ez nem jött könnyen.

– vélekedett eddig az újságíró, de végül más belátásra tért. Facebook-bejegyzésében azt írja, hogy újságíróként az a dolga, hogy ott legyen, ahol a dolgok történnek, ráadásul most végre van lehetősége „fideszes főembert” kérdezni. Végső soron arra jutott, hogy ez a dolga.

A Majdan című felejthetetlen ukránpárti sláger szerzője a Kocsis Máté–Nacsa Lőrinc–Molnár Zsolt–Keresztes László Lóránt-összecsapás moderátora lesz Tusványoson.

Fotó: YouTube/Heti TV

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. július 22. 20:18
Budzikám ,már leírtam. idi u picku materinu: 10 000 000 kmre vagyunk 1 mástól. gyertek közelebb. Illetve maradjatok anyátok mellett.
Hunyadi Mátyás
2022. július 22. 20:12
Stumpf András jó munkát végez a Válaszban/nál. De szerintem akkor menjen Tusványosra ha nem ez az első útja oda. Aki volt már Tusványoson az otthon van Tusványoson.
Ólat a trolloknak
2022. július 22. 18:25
Nekem a meghívása nem magától értetődő...
sagirdilsiz
2022. július 22. 18:16
Fizetnek is érte, vagy csak kosztért, kvartélyért?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!