Sokadik bukás után Juhi újra visszatér, de ki kíváncsi még rá?

2022. november 17. 07:46

Kis emlékeztető: hősünk nem kifejezetten kurrens kelléke a baloldali nagycirkusz bohócestjeinek.

2022. november 17. 07:46
null
Rőfös Géza
Kontra

„Újra szól a hatlövetű!

Reaktiválta magát a Bajnai Gordon-féle Együtt és az Egymillióan a magyar sajtószabadságért nevű mozgalom (mely egyébként 184 ezer követőig jutott) korábbi elnöke, a Viccescigi-rend lovagja, Juhász „Juhi” Péter. 

Kis emlékeztető: hősünk nem kifejezetten kurrens kelléke a baloldali nagycirkusz bohócestjeinek.

Politikai szempontból hasonlít azokra az elnyűtt, de fénykorukban is minimum megosztó ruhadarabokra, amik a turkálóban évek óta árválkodnak a fogason. Időnként elcsomagolják és raktárba teszik őket, majd pár hónap múlva ismét előveszik, hogy hátha az újdonság erejének hamis illúziójával most már végre sikerül értékesíteni.

A 2018-as, menetrendszerű ellenzéki pofára esést követően a Karácsony-pártnál is kisebbre zsugorodott Együtt adósságspirálba csavarodott vezetője akkor úgy döntött, visszavonul a közélettől, és emlékiratainak, valamint – egy meg nem erősített szóbeszéd szerint – vicces cigarettáinak szenteli teljes figyelmét.”

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. november 17. 15:25
1-2 juhászt ismerek errefelé. Kizárt dolog ,hogy ezt a drogos állatot vmire lehetne használni. Max. szemétszedés, erre alkalmas.
Lajoss
2022. november 17. 15:21
Gejza,tőled kell engedélyt kérni?!
amca
2022. november 17. 14:05
Ezek az ostoba ,senkiházi ,ingyenélők, nullák,zérok soha nem adják fel. Kivétel ,tán: Bangóné Baromez Szélütött Bettyi
Gecorbi
2022. november 17. 12:19
Fostók tőle,.mi, O1G nyaloncok? Őt nem tudtátok lefizetni.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!