Gulyás Balázs „coming outoltatta” Stumpf Andrást

2022. december 26. 18:34

„Senkinek semmi köze ahhoz, hogy a puhafejű bumburnyákban vagy a Jézus Krisztusban hiszek” – szögezte le Stumpf.

2022. december 26. 18:34
null

A Frisshírek.hu Szabadsajtó Klub nevű, év végi műsorában Stumpf András, Gulyás Balázs,Tóta W. Árpád és Tompos Ádám beszélgettek. Az adás végén – karácsony apropóján – szóba került a vallás, hit és a közélet kapcsolata, a műsorvezető Gulyás Balázs pedig megemlítette, hogy a témáról gyakran vitázó Tóta W. és Stump András ateisták.

 „Coming Outoltattál” – mondta a Válasz Online újságírója Gulyásnak, amikor a vallás témakörére kanyarodtak.

– tette hozzá.

Ezt követően egy vita bontakozott ki Tóta W. és Stumpf között. Tóta W. elmondta, hogy vannak olyanokat akiket sért, hogy mesének nevezik az istenét, de eközben ezeket az embereket az nem sérti, hogy másik 1500 istent ők maguk mesének tartanak.

A beszélgetést az alábbiakban tekinthetik meg, az idézett jelenet az 51. perctől kezdődik:

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
WLaci
2022. december 28. 00:03
Szerintem inkább Gulyás Balázsnak kéne coming outolnia, mint Magyarország legbutább újságírójának. Ja, és ezúton is köszi a Navra-podcastot, buzi.
Vakfolt
2022. december 27. 21:14
Aszongya trottya bré, (a katolikus egyházzal! sic!) hogy a bűnt gyűlölni, a bűnöst szeretni, csak az ő gyakorlatában valahogy kificamodik ez, a bűnöst gyűlölni, az egyházat basztatni, a bűnt meg eltaknyolni lesz belőle.
amca
2022. december 27. 13:33
Mindenkinek van kedvence. Nekem a Te TŰ Wallagh Kárpád ! Egy igazi idióta.
zakar zoltán béla
2022. december 27. 09:47
Gulyás öltözéke jobb, mint Gurmaié, Tud-e futni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!