Nem hallgatták ki Csatáryt

2012. július 18. 09:24

Efraim Zuroff, a Simon Wiesenthal Központ vezetője szerint aggasztó, hogy a náci háborús bűnökkel vádolt 97 éves férfinak megvan az útleve, így bármikor eltűnhet az országból.

2012. július 18. 09:24

Csatáry Lászlót mintegy 15.000 zsidó deportálásával vádolják, a történészek szerint hírhedt volt brutalitásáról. A férfit az ügyészség nem hallgatta ki. A rendőrség azért vonult ki a lakásához, mert azt magyar aktivisták keresték fel.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2012. július 18. 21:38
Azért az nem semmi, hogy ez a Zuroff mondja meg, hogy mit kell a magyar államnak tenni. Ki ő vagy mi ő, hogy egy ország belügyeibe beleszól?
krisztoforo48
2012. július 18. 15:30
Volt feljelentés egyáltalán?
Claypool
2012. július 18. 12:16
Nem törvénytelen,hogy odaállnak az ajtómba mindenféle jött ment zsidók?
landofdarkness
2012. július 18. 11:40
Számomra a legszomorúbb tanulság, hogy az elbutulás, elbutítás következményei az eset kapcsán is lemérhetők.Hülyülünk, testvérek - ez a helyzet. Az ilyen-olyan érdekeltségű médiaguruk vezényszóra kinyilatkoztattak, erre a sok butuska, leamortizált, alsófokú felsőoktatásban részesült fiatal, mint valami távirányított birkák az utcára vonulnak tiltakozni és követelni. Holott nem történt még semmi, a nyomozás folyik. Gondolkodás nélküli ítélkezés, béke nevében követelt bosszú, médiák feltétlen hitelességének, érdekek nélküliségének és objektivitásának hite, utasításra elrendelt feltétlen hit az igazban, jóban és gonoszban. Szike nélküli lobotómia, remek kilátások, szép jövő, tiszta "amerika".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!