Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Szóhoz sem jutnak a görög válságtól az európai vezetők

2015. július 09. 15:00

Kínos csöndek, köhintések, hallgatás: nagyszerű remixet készített a zene nélküli videóklipek készítője egy Ciprasz-Merkel sajtótájékoztatóról.

2015. július 09. 15:00

Nagyszerű videóval rukkolt elő a zene nélküli videóklipek készítője, Mario Wienerroither: most Angela Merkel és Alexisz Ciprasz közös sajtótájékoztatójából vágta össze a beszédes hallgatásokat. Wienerroither egyik klasszikus munkája a hang nélküli Firestarter-klip a Prodigytől:

(via socialdance)

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2015. július 10. 16:34
"Kínos csöndek, köhintések, hallgatás: nagyszerű remixet készített a zene nélküli videóklipek készítője egy Ciprasz-Merkel sajtótájékoztatóról." Nálunk viszont úgy hazudnak, mintha olvasnák. (Honnan lehet tudni, hogy egy politikus hazudik? Megszólal.)
kukagyerek
2015. július 10. 10:35
"Szóhoz sem jutnak a görög válságtól az európai vezetők" ................... Lehet, hogy a vesztüket okozza?
Berecskereki
2015. július 10. 06:47
Mégis lesz görög megállapodás? Orbán Viktor kicsomagolhat? Szinte pontról pontra megegyezik a múlt vasárnapi népszavazáson elvetett uniós javaslattal az a görög reformterv, amelyet csütörtökön késő este nyújtott be a Ciprasz-kormány a hitelezők felé. A nagy különbség az, hogy már hivatalosan is kérik az adósság átstrukturálását és egy újabb mentőhitelt. – írja a vg.hu http://www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/ezt-ajanljak-a-gorogok-az-uj-hitel-fejeben-453550 A Naftemporiki görög híroldal által feltöltött, most benyújtott javaslatcsomag. http://www.naftemporiki.gr/finance/story/976680/the-greek-reform-proposals
Lion
2015. július 09. 23:32
Fél évet sem adok Ciprasznak és kormányának. A hirtelen halál vagy a lassú halál közül végül az utóbbiba zsarolták bele őket Brüsszelben. 'Reformok': komoly adóemelések, megszorítások, nyugdíjcsökkenés és elszálló árak mindenhol. A szokásos. És a vele járó válság, zavargásokkal. De akkor minek volt a népszavazás? Költői, tudom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!