Jogi lépéseket tehet Hunvald ellen Vattamány

2011. február 25. 15:15

Az erzsébetvárosi képviselő-testület felhatalmazta a polgármesterét arra, hogy jogi lépéseket tehessen az elődje ellen indított büntetőeljárással illetve károkozással összefüggésben.

2011. február 25. 15:15

Az erzsébetvárosi képviselő-testület felhatalmazta Vattamány Zsoltot, a kerület fideszes polgármesterét arra, hogy jogi lépéseket tehessen az elődje, Hunvald György ellen indított büntetőeljárással illetve károkozással összefüggésben. A VII. kerületi testület erről pénteken döntött.

Az önkormányzat sajtóosztálya emlékeztetett: Vattamány hivatalba lépésének első teendői között szerepelt több mint 642 millió forint összegű polgári jogi igény benyújtása. Közölték azt is, a Hunvald-ügy egyik meg nem nevezett vádlottja levélben jelezte, kész kártalanítási összeget fizetni. Ezt az önkormányzat részösszegként el is fogadta.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!