Alternatív hírcsatornán dolgozik az LMP

2012. május 30. 17:06

Az LMP szerint a Fidesz ott folytatja a fővárosi kerületekben, ahol az MSZP abbahagyta, a médiát pedig minden létező eszközzel megpróbálja korlátozni.

2012. május 30. 17:06

Cake Baly Olivio LMP-s önkormányzati képviselő a Nyugati téri aluljáróban, Budapesti Lámpás című lapjuk bemutatása kapcsán arról beszélt: az elmúlt két évben egyre szűkebb a testületek ügyeit illetően a nyilvánosság. A helyi televíziók és helyi közszolgálati médiumok pedig inkább a polgármesterek PR-tevékenységét szolgálják. Mindeközben egyre nő a hitelfelvétel és a kötvénykibocsátás. A Fidesz tehát ugyanott folytatja, ahol az MSZP abbahagyta – mondta a politikus.

Jávor Benedek, a párt parlamenti frakciójának vezetője szerint a jól működő demokrácia alapja a szabad és kormányzati ellenőrzés nélküli sajtó, ezt a Fidesz is tudja, ezért akarja korlátozni annak szabadságát. Erre az LMP válasza alternatív hírcsatornák kialakítása.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
radical
2012. május 31. 00:31
Erről a Jobbik tudna igazán mesélni hiszen őket hallgatja el leginkább a média! Az lmp meg egyfolytában folyik a tv-ből.Miről beszéltek?
gvarga10
2012. május 30. 21:14
Carlito OLIVIO (utalás az olajfa koalicióra- nomen est omen) fene nagy függetlenségre vágyik. Kis Bence,Benedek álságosan naiv vagy! Hidd már el nekem,hogy Magyarországon a SAJTÓ minden esetben a ballib kezében volt.Az MDF kormány idején azt súlykolták,hogy a Sajtó és Média mindenkor ellenzéki kell hogy legyen,mert a független Média egy önnálló hatalmi ág! Ezzel szemben mi történt,amikor az MSZP meg- alakithatta a pufajkás Horn kormányt,minden addigi Acélcsemete kormánypárti újságiró lett! Az ellenzéket oly mértékben leszoritották,hogy a mai napig meg kell küzdenie a legalitásáért. Mindezt mindenkor a Tulajdonos dönti el,hogy bal,-vagy jobboldali lesz a lap hangneme. A többi púder.Vagyis hogy világosan láss kis Benedekem,az egykori pest-budai rendőrkapitány emigyen oldotta meg a virágzó nyilvánosházak "gatyába rázását":Kegyelmes uram ,jelentem a kérdést megoldottam!-Hogyan? A diványokat kidobtuk,a kurvák maradtak! Hát most nincs vevő egyes elkurvult újságiró "portékájára",ezért szaladnak EU-hoz USA-hoz, Fűzfahegyen lakó Varjú Varga Pálhoz!
Hajdú Sógor
2012. május 30. 20:51
Ha én költő volnék, sok verset írnék minden áldott este, sörben megfürödnék eljátszanám nektek a nagy ellenállót akkor fognék lapátot majd ha hülye lennék! Alternatív szomorúan látom, te is köztük vagy mikor kiállok az elhülyített tömeg elé!
csenge
2012. május 30. 20:33
Az LMP azt a rengeteg hívét egy körtelefonnal is tudja minden olyan hírről tájékoztatni, amiről máshonnan nem értesülhetnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!