Nem látja a fasiszta diktatúrát az utca embere

2013. április 17. 20:36

Járókelőket kérdezett a Mandiner Hungarian Globe aloldala arról, mit gondolnak Magyarországnak a külföldi sajtóban tapasztalható negatív megítéléséről.

2013. április 17. 20:36

Az utca emberének véleményére volt kíváncsi a Mandiner Hungarian Globe aloldala arról, miben is látják a hazánkra vonatkozó negatív külföldi kritikák okait. Volt, aki a multiellenes kommunikációban látta a kritikák forrását, más szerint kettős mércét alkalmaznak hazánk ellen. Egy fiatal férfi úgy vélte,, a „rossz gazdaságpolitika” az oka a negatív megítélésnek. Többen is mondták, hogy bár a helyzetet nem tartják jónak, de túlzás szerintük fasiszta diktatúrát kiáltani.

Összesen 235 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
árpasör
2013. április 19. 21:59
Mo-n még nincs fasiszta diktatúra, de megdöbbentő, hogy egyes emberek hogy beszélnek más származású emberekről... Mo-n a legtöbb ember életében nem beszélt még zsidóval, amerikaival, stb, mégis utálja.
Magyarok Pásztora
2013. április 19. 21:42
Érdemes lenne bemutatni gurmait a román komcsik kongresszusán, amikor lesmárolja pontát.... brrrr....
pandamaci
2013. április 19. 16:19
Fasizmus Magyarországon? Még nincs, de ha a Jobbik hatalomra kerül, akkor lesz. A szavak minősítik az embert. Amiket a Jobbik képviselői mondanak, tesznek, az zömében színtiszta fajgyűlölet. Itt a fórumozóknak is csak a szóhasználatát elég megnézni (anyázás, mocskolódás) és máris látszik a hatalmas krisztusi szeretet rajtuk. Isten mentsen meg olyan országtól, ahol ők hatalom közelébe juthatnak. Amúgy meg: ha a zsidók az okai minden rossznak, akkor vajon a szinte teljes kiirtásuk után miért nem került Magyarország Svájc szintjére? Ehelyett kaptunk 40 év utálatos szocializmust. De egy jobbikos még ennek a nagyon egyszerű ténynek a belátására is képtelen, csak gyűlölni lehessen valakit, az a lényeg.
Kakukk
2013. április 19. 11:04
Sajnos igenis újjáéledőben van a fasizmus és nácizmus Magyarországon (elég megnézni a híreket, listázna megint a Jobbik, Adj gázt! és Hitler-emléktúra betiltása, stb.) , aki ezt tagadja, az vagy nem néz körül, vagy maga is szimpatizál ezekkel a gyilkos eszmékkel!!!!Ennek ellenére a többség nem hagyja!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!