Magyar pulitenyésztőknél járt Zuckerberg

2013. június 03. 11:35

Fotók tanúsága szerint a Facebook-alapító Mark Zuckerberg és felesége Kisújszálláson jártak egy kutyatenyésztőnél, mivel nekik maguknak is pulijuk van.

2013. június 03. 11:35

A 444 beszámolt arról: a kisújszállási Ludas Matyi pulitenyészet vezetője, Antal Ferenc Facebook-oldalán publikált Mark Zuckerberggel és feleségével közös fotókat, egy puli és egy komondor társaságában. Antal szerint Zuckerbergék amerikai pulis ismerőseik ajánlására keresték meg őket. A Facebook atyja  két éve vásárolt egy pulit magának.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Natty Bumppo
2013. június 03. 16:28
De neki már egy továbbtenyésztett PP-je (pajeszos puli)van, és ez megfelel (kis műtét után) minden kritériumnak. Wheheheheeh
GáborGábor
2013. június 03. 16:04
Zuckerberg nagyon szimpatikus ember, és nem csak a puli sztori miatt, hanem végig az itttartòzkodása alatt nagyon normálisan viselkedett a pártjával egyetemben! Azt gondolnám, hogy az itthoni arcoskodó kis senkiházi celebek és médiagenyák igazán tanulhatnának tőlük...
StG
2013. június 03. 11:49
Azt gondolom, kevés jobb ország- és fajta-imázskép képzelhető el manapság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!