Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Választások: listát állított az Összefogás

2014. február 24. 19:55

Átadták hétfő délután a Nemzeti Választási Irodának a közös lista állításához szükséges dokumentumokat a baloldali Összefogás pártjai, az MSZP, a DK, a PM, az Együtt és az MLP.

2014. február 24. 19:55

Hétfőn délután az Összefogás pártjai átadták a Nemzeti Választási Irodának azokat dokumentumokat, amelyek alapján az MSZP, az Együtt, a DK, a PM és az MLP közös országos listát állított az áprilisi országgyűlési választásra.

Az ellenzéki pártok hétfőn az MTI-hez eljuttatott közleményükben kiemelték: az Összefogás politikusai köszönik támogatóik, a képviselőjelöltek ajánlásához nevüket is adó választópolgárok segítségét, és kérik, hogy április 6-án minél többen nyilvánítsák ki akaratukat a szavazóhelyiségekben is.
 
A Nemzeti Választási Bizottság pénteki ülésén vette nyilvántartásba az első országos listát az áprilisi országgyűlési választásra, a Fidesz-KDNP közös listáját.
 
Az országgyűlési képviselők választásán az a párt állíthat országos listát, amely legalább kilenc megyében és a fővárosban legalább huszonhét egyéni választókerületben állított jelöltet; két párt közös egyéni választókerületi jelöltek alapján közös pártlistát állíthat. Az országos lista bejelentésének határideje március 4., 16 óra.
 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
freehckr
2014. február 24. 21:59
„merőben elfogult, egyoldalú” Igen, mert az én véleményem, nem másé. :) Ellenben írtam-e valamit ami nem történt meg, nem úgy van, esetleg fikció?
kjkj945
2014. február 24. 20:55
És hol a lista????
pierre bayle
2014. február 24. 20:39
Én nem nagyon rajongok értük, de rájuk fogok szavazni, hogy eltűnjenek ezek: http://magyarinfo.blog.hu/
freehckr
2014. február 24. 20:35
http://goo.gl/RqGUjh „A Lázár János nevével fémjelzett rendészeti rész első szakasza az elszámoltatásról szól. Kiemelik, hogy a szocialisták elszámoltatásának fontos eszköze a nyilvánosság. Az elmúlt nyolc év egyetlenegy kormányzati döntése sem maradhat titokban, ezért minden adatot, információt, szerződést nyilvánosságra kell hozni. Véleményük szerint a jogszerű elszámoltatásra elegendőek a mai magyar törvények is. ...” A Fidesz 2010-es programjának elszámoltatásra vonatkozó pontjának eredménye pedig fentebb. Szellemi fogyatékos fideszeseknek külön kiemelném az utolsó mondatot: „Véleményük szerint a jogszerű elszámoltatásra elegendőek a mai magyar törvények is”. Ennyit arról, hogy a bíróságok nem engedték szegény Fideszt elszámoltatni, 2010-ben még az akkori törvényeket is elegendőnek tartották elvtársaitok...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!