MSZP-Együtt: Kötelessége vitáznia Orbánnak

2014. március 17. 11:55

Mesterházy Attila bárhol, bármikor kész vitázni a kormányfővel: az ellenzéki összefogás szerint Orbán Viktornak kötelessége kiállni miniszterelnök-jelölti vitára.

2014. március 17. 11:55

Az ellenzéki összefogás szerint Orbán Viktor miniszterelnöknek kötelessége kiállni miniszterelnök-jelölti vitára. Tóbiás József szocialista frakcióvezető-helyettes hétfőn sajtótájékoztatón azt mondta: a kihívás elutasítása méltatlan egy demokráciához, a kormányfő nem mondhatja azt, hogy nincs alternatíva. Felszólította Orbán Viktort, álljon ki vitára Mesterházy Attilával, a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltjével.

 
Szigetvári Viktor, az Együtt-PM társelnöke közölte: Mesterházy Attila bárhol, bármikor kész vitázni a kormányfővel. Az MSZP elnöke szombaton jelentette be, hogy április 5-ére tévévitára hívja ki Orbán Viktort. A Fidesz vasárnap közleményben azt írta: a vita feltételei nem állnak fenn, mert nincs valós alternatívát felmutató, kormányzóképes jelölt a baloldalon.

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
damm
2014. március 18. 04:49
Javaslatom: Hagyó, zchslag, simon, wieszt, hunvald, börtönválogatott vitáját egy kv mellett megnézném.
damm
2014. március 18. 04:42
Nő a pánik meseháziéknál.A végén bevetik a táncoló bokros bajuszt is. Akkor se jött be.
sersem3
2014. március 17. 19:50
Én egy cuslág-mesterházi-simon vitát néznék meg szivesen, egy MSZMP-feliratú széf előtt. Biztos nagyon érdekes lenne,mindenki kirakná a bissau-guineai,zsiznilendi,meg ilyen-olyan útipasszusát,meg egy-két nejlonszatyrot,pézel tömve az asztalra,pár sikeres pályázattal kitámasztva...
kuwiq
2014. március 17. 19:31
szerencsére azok az idők elmúltak, amikor ti mondtátok meg, kinek mi a kötelessége
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!