Szigetvári: Százezer euróért visszalépett volna az Együtt 2014

2014. március 07. 10:37

Az Együtt-PM kampányfőnöke azt mondta: Tiner György, a „hivatalos” Együtt 2014 elnöke százezer eurót kért azért, hogy pártja ne induljon a választásokon.

2014. március 07. 10:37

Szigetvári Viktor azt mondta: az ajánlatot elutasította, mivel az ő pártjuk egy létező párt, támogatókkal, aktivistákkal, ami nem mondható el a Tiner-féle Együtt 2014-ről.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2014. március 07. 18:39
ez azért elég súlyos állítás, mármint hogy a tiner pénzt kért a nemindulásért és elég nagy hülyék vagytok, hogy nem adtatok neki pár héttel a választás előtt nevet változtatni hallatlan nagy marhaság, de hát a szakértők ebben a ciklusban folyamatosan küzdöttek a renkívüli bonyolultságú kitöltési útmutatókkal meg a formai követelményekkel, amelyek sok esetben túlzott mértékű kihívást jelntettek a számukra, úgyhogy persze, hogy ezt a baklövést is elkövették mindezek fényében ha igaz szigetvári állítása, a fickó nagyvonalú ajánlatott tett, de hát ez is olyan volt, mint a hülyeség elleni orvosság - a hülyék nem veszik be ... ha emiatt estek 15% alá, akkor meg is éremlitekm idióták
S0ma
2014. március 07. 17:15
Ezek mire készülnek? Csak kapkodom a fejemet.
berzsian56
2014. március 07. 17:13
Hát, ilyen nincs. Ezek állítólag egy csapatban játszanak, és mocskolják egymást szügyig. Összefogtak . Egymás ellen. Ha ez igaz, akkor megvesztegetés alapos gyanujával meg kellett volna tenni a feljelentést, a nevezett személyek ellen. Innentől kezdve, minden lépésük bűnpártolás, amit a BTK értékel. Ez mától, az egymást mószerolók szövetsége. Ki tud többet a másik sötét ügyeiről. Sebaj. Lesz ez még így se.
USsange
2014. március 07. 16:57
"A jobbik pedig már tett feljelentést." A jobbik nem túl kreatív. Minden ügyben feljelentést tesznek, nehogy kimaradjanak a kampányból. Házmesterpárt. :) Valaki tud olyan esetről, aminek jobbik feljelentés hatására lett is valami eredménye, vagy ami elsikkadt volna, ha a jobbik nem tesz feljelentést?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!