Tarlós: Nincs döntés a közigazgatási reformokról

2014. szeptember 19. 18:27

Tarlós István szerint szükség van a budapesti közigazgatási reformokra, azonban a Népszabadság által közölt közigazgatási koncepció „barokkos túlzás”.

2014. szeptember 19. 18:27

Még nem született döntés a fővárosi közigazgatási reformról – válaszolta újságírói kérdésre Tarlós István főpolgármester pénteken egy más témában tartott budapesti sajtótájékoztatón. A politikus arra reagált, hogy a Népszabadság pénteken meg nem nevezett kormányzati szereplőre hivatkozva közölte: az elképzelések szerint az új közigazgatási koncepcióban a kerületek élén 2019-től már csak afféle helytartók állnának.

Tarlós István szerint a lap információja „barokkos túlzás”, és a helytartó kifejezéssel legutóbb a Római Birodalom kapcsán találkozott. Megjegyezte azt is, hogy a budapesti közigazgatási reform kapcsán már régóta különböző alternatívák „keringenek a levegőben”, és ha lesz egyáltalán ilyen, akkor az valóban csak 2019-től léphet hatályba. Tarlós István úgy fogalmazott, hogy a reformra szükség van, de annak elfogadását csak szélesebb konzultáció után tudja elképzelni.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nagytestver
2014. szeptember 20. 18:11
Nos, akkor most a Miklos az Elisee-be vagy a Bastile-ba akar menni?
Apáczai
2014. szeptember 20. 10:56
"... válaszolta újságírói kérdésre..." Sajnos kimaradt a hírből, hogy ki volt az az eszement barom, aki ilyen marhaságokkal szórakoztatja az olvasóit.
Apáczai
2014. szeptember 20. 10:55
Döntés az nincsen, de van szubkontra vélemény a meg sem született döntésről. Minek ide döntés? Elszórakoztatják ezek a proliolvasóikat anélkül is. Meg egymást.
Apáczai
2014. szeptember 20. 06:55
Ezzel az álhírrel ijesztgetik Falus megbízói a lakosságot? A saját jelöltjüket kellene megkérdezni. De lehet, hogy azt sem tudná megfogalmazni a tökfej, hogy mit jelent a közigazgatás. Lehet, hogy egy újabb influenzavírust lát benne. Egy újabb öngól!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!