444: Karácsony Gergely eddig nem tartotta meg két ígéretét

2014. december 01. 11:50

A zuglói polgármester hivatala nem engedte be a 444 stábját a Papcsák Ferenc-féle klotyóba, pedig ez volt a PM-s kerületvezető egyik választási ígérete.

2014. december 01. 11:50

A zuglói önkormányzati választás előtt a Magyar Narancs kérdésére Karácsony Gergely, az Együtt-PM jelöltje azt válaszolta, hogy „az első dolgom az lesz, hogy leszereltetem az önkormányzat bejáratánál a beléptető rendszert, hogy bárki be tudjon jönni, mint a Papcsák-korszak előtt. Hétvégenként pedig meg fogjuk nyitni a zuglói polgárok előtt Papcsák Ferenc wc-jét, ami egyfajta korrupciós múzeumként üzemelne, így mindenki meg tudja tekinteni a Papcsák-korszak termékét.”

Papcsák ugyanis 1  263 940 forint közpénzből építtetett mosdótaz irodája mellé. Bár a fideszes városvezetés tagadta, az ellenzék szerint csak a polgármester és a jegyző használhatta azt. A Blikk azt írta, hogy ebben a mosdóban még a vécépapír is puhább, mint a mezei dolgozók vécéjében. A titokzatos budit Zugló vezetése annyira védte, hogy még lefotózni sem engedte, mondván, nem számít közérdekű adatnak – írja a 444.

A 444 stábja a hétvégén meg akarta tekinteni az objektumot, ám azzal kellett szembesülniük, hogy a beléptetőrendszer is a helyén van, és a vécét sem lehet megcsodálni.

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gudmen
2014. december 02. 10:52
"A hazai baloldal utat mutat Zugló új polgármestere, a magának luxusvécét emeltető Fidesz-fejedelem utódja, a baloldali közös jelölt, Karácsony Gergely a hatalom berkeibe kerülve máris letette névjegyét: Zuglóban elszabadultak a képviselői fizetések. Van olyan szocialista elvtárs, aki havi félmilliót kap egy olyan állásért, ami maximum félállásnak, de leginkább csak negyedállásnak tekinthető. A három kilót nagyjából mindenki haza viszi, legyen az illető akár fideszes, akár jobbikos helyi képviselő, hiszen Zuglóban konszenzussal születnek a döntések, miután se a jobb- se a baloldal nem kapott annyi szavazatot, hogy egyedül lophasson. „Abszolút a közérdeket szolgálja az, hogy az önkormányzati képviselők tisztességes fizetést kapnak.” - magyarázta a Polgármester Úr, mely szavaival bátran nevezhetne "A hónap legcinikusabb gesztusa" címért a Postán elveszett Apeh-elnöki levél emlegetésével a közvéleményt hülyének néző államtitkár mellé. Félmillió forint ezért a munkáért meg a vele járó nulla felelősségért nem tisztességes fizetés, hanem öttalálatos szelvény a lottón. Ahol a "közérdek" szó határait addig feszegethetik büntetlenül, hogy már a Századvég, a Közgép és a NAV tevékenysége is ráillik, nos ott az ellenzékkel legalább akkora baj van, mint az enyves kezű kormánypártokkal. Íme a demokratikus működés végső abszurduma: az ellenzék maga hitelesíti a kormánypártok zsákmányszerző gátlástalanságát... " Puzsér Róbert
kuzmics
2014. december 02. 06:45
WC-t a 444-nek!
Vadjoe
2014. december 01. 22:06
Nyugtassatok meg, ugye nem ezért utálják Papcsákot, emiatt a budi miatt? Mert akkor meg is érdemlik ezt a kis nyominger Karácsonyt.
várúr
2014. december 01. 18:43
Csak az ordas hazugságot kiigazítandó: a Papcsák-féle vécé azért volt drága, mert a teljes lemenő vezetékrendszert is ki kellett cserélni. Aki végeztetett ilyen munkát, tudja, mennyibe kerül. Tehát nem a kagyló, az ülőke, stb., hanem a strang.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!